Hány évesen alakul ki a végleges péniszméret? Van esélye, hogy nőni fog még, vagy menjek orvoshoz?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Jelenleg 16 és fél éves vagyok, és nagyjából 15 éves korom óta azt vettem észre, hogy nem igazán nő a péniszem. Lankadt állapotban nagyon kicsi, 3-3.5cm, ez nagyon nem is változott kiskorom óta, merev állapotban se nagy (sőt..) 9-11cm, kerülete pedig 11.5cm, átmérője 3.6cm. Lehet ezen segíteni? Érdemes elmennem vele orvoshoz? Előre is köszönöm a normális válaszokat!2018. szept. 23. 20:06
1/7 anonim válasza:
Ez egy adottság sokat nem tehetsz vele fogadd el és kész.
2/7 anonim válasza:
még nőhet, de ezt kell elfogadni, mert orvos se tudja megnöveszteni. esetleg egy hormonvizsgálatot csináltat.
3/7 anonim válasza:
Az orvos nem tudja megnövelni a méretét, de még bőven van rá esélyed, hogy nagyobb legyen. (Általában 21-22 éves korra fejeződik be az ilyen irányú biológiai érés folyamata.)
4/7 anonim válasza:
Sokat elmond a szexuális felvilágosítás színvonaláról, hogy egy 16.5 éves fiú rendszeresen a farkát méregeti -- hallottad már azt a mondást, hogy nem az számít mekkora, hanem hogyan használod? Ami fontos: előtte és utána őszintén megbeszélni a dolgokat (ki mit szeretne, elfogad, hol a határ utána dettó őszintén kimondani, ha valami nem volt jó és nem megbántódni rajta). Közben a partneredre, reakcióira figyelsz és nem magadra. Ez fontos. A hány centi abszolút nem. Főleg mert a 2015-ös nagy felmérésben, ahol több mint tizenötezer férfit ténylegesen lemértek (ellentétben sok más felméréssel, ahol mindenki magát), az jött ki, hogy az átlagkerület... 11.66cm. Az átlaghosszúságra valóban 13.12cm jött ki, de hát az azért átlag, mert van aki alatta van, van aki felette. Tehát: nem számít, ha számítana is, az eltérés minimális. Orvoshoz ne menj, nincs miért. Ahova kéne mened az valamiféle szexuális felvilágosító tanfolyam de fogalmam sincs ilyen Magyarországon hol van, pedig baromi nagy szükség lenne rá (mint a példa mutatja). Más kérdés, hogy mennyire ez is el van késve, ezt is kisgyerekkortól kell(ett volna) kezdeni.
5/7 anonim válasza:
Ilyen tanfolyam, hogy szexuális felvilágosítás sajnos nincs, nem létezik, mert ezt a sulikban a védőnő végzi, már ahol van. És ha van is, általában nem sokat ér, mert nő, a fiúk meg viccet csinálnak az egészből, aztán meg jönnek ide kérdezni ahogy a kérdező így, mert nem figyeltek. Meg helyenként a védőnők felkészültsége sem üti meg a színvonalat. Nekünk pl. nem volt ilyen szexuális felvilágosításunk azt felnőttként kaptam meg egy egészségügyi tanácsadótól, ott viszont elég alapos felvilágosítást kaptam, és ki is vizsgáltak elég rendesen tetőtől talpig, ki is derült pár dolog, ami később gondokat okozhatott volna nekem, így azonban kiszűrtük időben! :D Mostmár leg alább én is tudom,miért fontos a rendszeres megelőző vizsgálat és az önvizsgálat, ésmert erre is kitértünk, azt is megtanultam, és kéthetente egyszer 10 percet én is igazán rá tudok szánni mint bárki aki tudja, hogyan kell az önvizsgálatot elvégezni!:)
6/7 anonim válasza:
Mit mondana egy orvos kivancsi vagyokde szerintem azt,hogy spirzolj,legyel nagyon edzett,spirtos,es hagyd a merez temat,,olvashattad ezer helyen,hogy nem lehet noveszteni.anyi,amennyi....ki hogyan kezeli
7/7 anonim válasza:
Vérpéniszed van,ami elég ritka,azt jelenti hogy ernyedten nagyon pici,mint egy kis gyereké pl 3-6 cm,ha feláll többszörösére nő pl 15-16 cm
A tiéd valóban nem valami nagy.Elvileg nőhet,de a legtöbb fiú 16 éves korára eléri a végleges méretét,ha csak nem későn érő,tehát nem úgy néz ki és akkora 16 évesen mint egy általános iskolás fiú,mert azok van hogy csak 17-18 éves korukba kezdenek el fejlődni,érni,addig nagyon fejletlenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!