Szerintetek 13évesen a 13centiméteres pénisz ( nem ciki? Mert mindenki azt mondja, hogy a méret a lényeg.
Jó az.
Hazudni kell, úgy sem tudják leellenőrizni. Mondd azt, hogy a tiéd már most 25 cm-es :D
Úgy tűnik intelligens barátaid vannak...
Hazudjál 14,5-öt. Az nincs sokkal az átlag alatt (bár nem tudom ennyi idősen mennyi az átlag) és nem fog hazugságnak tűnni.
A búzásokat érdekli más farka.
Miért nem a sunciról beszélgettek?
A te korodban sokaknak van kicsi pénisze,akik ebben a korban alacsonyak,van hogy nem is serdülnek még,és kicsi van nekik,mereven pl 8-10 cm csak,ernyedten meg még kisebb 5-7 cm csak.Ez a 13 méret teljesen jó,fejlettebb 13 éveseknek szokott ekkora lenni.A korodbeliek meg sokszor kamuznak,meg hazudoznak a méretről,mindenki hozzáad pár cm-t a valósághoz.
Ideális a méreted.Szinte mindenki kamuzik a te korodban,de 15-18 évesen is sokak,mindenki azt mondja neki 17 cm van.Nem kell elhinni.Ha annyira nagy lenne nekik akkor nem ez lenne a központi kérdés az életükben.
Köszönöm szépen a válaszokat:)
Azért kérdeztem mert a nyár legelső napján mindíg kirándúlni megyünk as osztályommal és együtt zuhanyozunk(fiúk a fiúkkal lányok a lányokkal)A többi fiúnak 9-10cm.Tudni kell nekem kb állandóan felál és emiatt rettentően zavarban vagyok ha lánnyal beszelgetek.Emiatt piszkálnak is.Ilyen jelzővel illetnek:Viagrás.Nem rég lettem 13 mostanában kezdtem serdülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!