A smegma minek a jele? Van valami veszélye? Okoz valami bajt?
Figyelt kérdés
Nem tudom leszedni szappannal és meleg vízzel. Nem jön le,de nagyon erősen nem akarom bántani, mert nem akarok sérülést jó helyen. (Fiú vagyok)2018. szept. 20. 20:48
1/3 anonim válasza:
A "túrót"/szmegmát le lehet szedni sima vízzel is, szóval más lesz ez. :D
2/3 anonim válasza:
Egyébként a szmegma csak a kukid sikosításának a végterméke, szóval hasznos, egyáltalán nem veszélyes, csak szagot ad, szóval ezért kell lemosni. (előző voltam)
3/3 anonim válasza:
Mindannyiunk teste termel smegmát(még a csajoké is ám),ez elhalt hámsejtek és piszokn összessége.Pont azért mosakszunk hogy ezt lemossuk,ne halmozódjon fel.
Ez le kell tudnod mosni,ha nem is egyszerre,de mindig amennyit le tudsz mosni óvatosan mosd le szappannal.Ha nem megy akkor érdemes lenne urológushoz elmenni vagy akár az orvosod véleményét is megkérdezheted ő mit ajánl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!