Fitymaszűkülettel lehet sexelni?
Kedves kérdező,
Fentebb egy jól járt körülmetélt véleményét olvasod, ha igaz, persze csak akkor, mert most már mindent el tudok képzelni itt sajnos :(
Engem körülmetéltek és rengeteget szívok vele.
Nem igaz, hogy nincs funkciója az előbőrnek, ne higgy annak, aki ilyet mond, mert hazudik ordenáré módon.
Nem tudhatod, hogy a körülmetélés után a te szervezeted ott milyen módon fog reagálni. Esélyed van arra, hogy mondjuk az lesz, ami nálam: foltosodik, kérges tapintása lesz, hámlani fog időnként. Ez nem annyira ritka, mint ahogy itt a csonkolásmániások össze-vissza hazudják.
Én élőben is vállalom amúgy minden szót, amit itt leírok és nem csak a szakirodalmat olvasom meg "összevissza irogatok" nagyon is jól tudom, hogy miről beszélek, 5 körülmetéltből legalább egy elégedetlen a műtét utáni állapottal.
Nekem csúnya hegek vannak, a varratok, amik 20 év után estek ki, lyukakat hagytak, jól látható helyen. Ez lenne olyan szép meg esztétikus? A nemibetegséget idéző foltos makk? Ugyan, ez ostoba szöveg, hazugság úgy, ahogy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!