Rövid fitymafék, vagy ez még egészséges?
Olvasgattam, de sehol sem találtam konkrét választ.
A fitymámat kb 1 cm-re lehet a makk mögé visszahúzni merev állapotban, utána feszül a fitymafék.
Ez még okés?
Nem fog zavarni szexnél?
Megéri eltávolíttatni, vagy inkább éljek vele?
Elég sok hátrányt olvastam az eltávolításról.
Minden esetet egyedileg ítél meg az urológus. Ha fáj (feszül, ahogy hátrahúzod a fitymát, és elfehéredik, elvékonyodik a fék), ha abszolút nem marad hátrahúzva a fityma, akkor érdemesebb átvágatni, vagy eltávolíttatni, mert a véletlen elszakadás elég kellemetlen és ijesztő tud lenni.
Maga a műtét nem fáj, utána kellemetlen pár hétig, de aztán letudva a gond.
Ha feszül, tedd fel magadnak a kérdést, hogy zavar-e annyira, hogy elrontsa az élményt szex közben, feszül-e annyira hogy félj attól, hogy elszakad?
Ha igen, vannak már olyan fékátvágó módszerek is, amiket nem orvos végez, nem is műtétnek minősülnek, nem azonnal vágja át a fitymafékedet hanem napok alatt, nincs vérzés, nincs duzzanat, nincs seb, ugyanúgy kiverheted magadnak a beavatkozás utáni napokban, mintha semmit se csináltak volna vel e, nem kell a két hetet megvárnod, de nem is lehet elrontani az egészet, míg a kórházit igen. Ja,és megmarad az érzékenység, (mert nem égetik szét az idegeket ott, nem is lesz bubszlis, mint az orvosnál ha összevarrják,) és még szép is lesz az egész! Nekem pl. semmi nyoma nem maradt és tökéletesen elégedett vagyok a végeredménnyel. :)
A fék átvágó dolog nem megoldás,ez butaság.
Az orvosok azért csinálják,mert nekik ez gyors megoldás .
Nagyon sok fiú írt már ide,átvágták és nem lett jobb.
Orvosi könyvben erről azt írja 1 urológus prof.,teljes égészében le kell műteni,nem gumiból van hogy nyuladjon .
Nem kell itt etetni senkit,hogy a műtét olyan semmiség.A problémák műtét után szoktak jönni.
Kockázat nélkül semmilyen műtét nincs .
Amire azt mondják,hogy a kórház portása is megcsinálja,utólag abban is többen meghaltak már.
Gondolok vakbél,mandula műtétekre .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!