A makkom vonalát (középen, alul) összeköti egy ínszerű fehér kötél féleség. Félek hogy akármelyik pillanatban elszakadhat! Ez a fitymafék?
Merevedett állapotban nem tudom teljesen a makkom végéig felhúzni a bőrt,de ettől eddig nem tartottam mert barátaimnál is hasonló a helyzet(merevedett állapotban kb 3=4 makk,fél mereveddett vagy sima állapotban teljesen fel tudom húzni.
Emellett fordyce pöttyös a péniszem,és azóta hogy felfigyeltem a fentebb említett ín szerű cuccra megjelent egy kicsit(1 centi kb hosszu) csikban a makkom alatti árokban is.
Tudnátok valami itthoni kezelés ajánlani,vagy fordulja orvoshoz?egyáltalán szükséges akármin is izgulnom,illetve mennyire súlyos a baj?
Előre is köszönöm az értelmes válaszokat!
Köszönöm a válaszokat! 17 éves vagyok és nem szeretném bevonni a szüleimet ha lehetséges...Várjak amíg 18 leszek,és utána urulógus megcsinálja?Vagy 18 előtt is?
Esetleg még annyi hogy a műtét után mennyire lehet mozogni(hazajutni)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!