Ez a herék természetes változása, vagy valami betegség lehet?
Pár napja napközben megfogtam a heréimet és megdöbbentő felfedezést tettem, azt vettem észre hogy az egyik herém keményebb mint a másik, pontosabban a bal volt keményebb és a jobb volt puha. Szöget ütött a fejemben és eléggé zavart a dolog így többször ellenőriztem napközben, volt mikor változott, a bal elpuhult a jobb pedig keményebb lett, és még 2 variáns hogy mind kettő kemény ,mindkettő puha állagú lett. Ez természetes???
Önvizsgálatot hetente végzek, nem érzek semmi elváltozást, tegnap nagyon alaposan megvizsgáltam megmértem 20-30 percig vizsgáltam ,de nincs elváltozás a több éve megszokott állapotokhoz képest?
bár 13 éves koromban is észre vettem hogy napközben picit keményebb a bal herém mint a jobb csak elfeledkeztem róla most 20 éves vagyok.
az hogy mennyire kemény a benne lévő vértől függ
amikor felizgulsz akkor az is megtellik vérrel, nagyobb és keményebb lesz
ha nem emiatt kemény, nézesd meg orvossal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!