Mi ez? A fityma visszahúzásakor vettem észre egy sárga túró állagú valamit. Semmi különöset nem vettem észre ezen kívül, semmi viszketés stb. Eltávolítsam e vagy ez természetes hogy ott van?
Figyelt kérdés
2015. febr. 2. 17:35
3/8 anonim válasza:
Az a túró állagú, kellemetlen szagú anyag a szmegma lehet, ami minden fiú péniszén termelődik. Mosd meg alaposan minden nap a péniszed a fitymád alatt is, más dolgod nincs vele!
4/8 anonim válasza:
Mosni kell! Újra fog termelődni, de nem kell orvoshoz menned emiatt.
5/8 anonim válasza:
Mosni kell! Mindem nap, alaposan, tusfürdővel.
6/8 anonim válasza:
Ki az a allat aki tusfurdovel vagy szappannal mossa a makjat!?
7/8 anonim válasza:
Bocs, nő vagyok..... de akkor se sima vízzel fröcsköljék már be, mert akkor itt fogunk tartani:
összegyűlt retek a f.a.szon
8/8 anonim válasza:
a szappan es a tusfurdo szarit, irritalhat.
nem marad turos, retkes, mert viz alatt hozza lehet nyulni kezzel es ledorgolni amit a vizsugar nem visz le
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!