11 éves fiunak ha nehezen megy fel a bör a fütyijén, de lassan fel lehet huzni azzal kell orvoshoz menni?
némi szűkülete van de ez tornáztatással simán rendbehozható. nőni is fog neki, húzkodni is fogja nemsokára magától is, szorgalmasan
minden este mossa meg és kicsit tornáztassa, de mindig nedvesen, vagyis vízben vagy viz bázisú testápolóval
"némi szűkülete van de ez tornáztatással simán rendbehozható. nőni is fog neki, húzkodni is fogja nemsokára magától is, szorgalmasan"
Ez aztán komoly érv! Azt se tudni, milyen a szűkülete de azért tornáztassa, mert az mindent megold! Hát hogyne. Max bereped neki azt lehet menni urológushoz biztos körülmetélésre! Látható, hogy itt aztán nem megy senki semmire ilyen hétköznapi tanácsokkal! (Nem mintha sok urológus másként vélekedne, bár azok sem képzettek annyira, hogy a körülmetélésen kívül bármi mást tudnának.....sok tanulás kevés ész.)
Istenem, ez a válaszoló nagyon ostoba, nehogy higgy neki.
Semmi baja a gyereknek, csak tanulja meg húzogatni rendesen.
Off:
11 éves fiú már nem olyan kisgyerek,már kis kamasz.Ennyi idős gyerekekhez sokszor be se járkálnak a szülők,főleg az ellenkező nemű szülője előtt nem húzogatja,mutogatja,12 évesen sok fiú már szőrösödik.Gondolj bele apuka se mászkál be a kamaszodó lányához,ennyi idős lányok már mensturálnak.De most nem ez a lényeg.
Lényeg:
Az is lehet hogy azért megy neki mostanában nehezebben hátra a fitymája(ha eddig nem volt vele baj) mert mint írtam már kamasz és esetleg fejlődött,nőtt a gyerek ott is,ilyenkor előfordul hogy nehezebb hátra húzni picit.
És lehet valaki kiakad most,de ezért sem rossz dolog hogy a fiúk kamaszkorban el kezdenek maszturbálni mert tornáztatják a fitymájukat legalább.
Szerintem mindig fürdéskor ücsörögjön a gyerek 10-15 percet és ha picit kiázott már akkor próbálgassa párszor hátra húzni,ha van apuka a közelbe(sajna sok családban nincs)akkor ha ránézne a gyerekre néha hogy minden oksi.
Ez egyre jobb lesz! Most komolyan, ennyi hetet-havat már rég láttam egyetlen topikba összehordva!
Kérdező! 18 éves koráig te felelsz a fiad egészségéért, a te felelősséged, hogy a fiad kukacát leellenőrizd, akkor is, ha szégyelli, akkor is, ha serdül. Ha nem vagy kellően tájékozott, mit hogyan csinálj, mit mondj, hogy beszélj vele, hogy ne sérüljön a gyerek, az pont hogy nem a legjobb megoldás, hogy prűden állj hozzá, hogy rábízd az egészet a gyerekedre, ebben a korban mi fiúk megbízhatatlanok vagyunk! Aztán meg ücsörögjön a koszos fürdővizében, és húzogassa, hátha tágul is ettől, pedig ha tágul is, vissza fog szűkülni, mert mindenki azt hiszi jó tanácsot ad a fürdetős módszerrel, pedig pont, hogy nem ezt és nem így kéne! Ezt nekem szakember mondta, valódi szakember, olyan, aki tapasztalt, érti is, amit leír, nemcsak "úgy gondolja". Te pedig ha ilyen helyeken tájékozódsz, ahol mindenki mást ír...! Hát ez haláli! Komolyan, ha én ilyen oldalakon író "önjelölt orvosoknak" hittem volna, szerintem ma metélt lennék.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!