Elmenjek orvoshoz?
Figyelt kérdés
Nos tegnap esti buliba lefekudtem egy lannyal de kellemetlen budos volt a puncija.. voltam mar jo par lannyal de sose talalkoztam meg ilyennel.. haverok utolag szoltak hogy a csajrol mindenfele hirek mennek pl : gombas stb.. velemeny? Esetleg elkaphattam valamit?2018. aug. 19. 21:59
1/8 anonim válasza:
Igen, menj, de sztem még várj egy hetet, vagy amíg tünet nem jelentkezik. Én is jártam így, nagyon büdös volt neki, aztán váladékozni kezdett a farkam. Kiderült, hogy chlamydiát kaptam a csajtól. Még szerencse, hogy csak azt.
2/8 A kérdező kommentje:
Rendben akkor ha barmi tunet lesz indulas orvos :')
2018. aug. 19. 22:10
3/8 anonim válasza:
Szerintem mindenhogyan menny el, mert ti sokszor csak hordozók vagytok tünet nélkül
4/8 anonim válasza:
A HPV-nek nem lesz tünete nagy valószínűséggel, és arra nem is érdemes tesztet csináltatni, mert 2-3 hónap alatt el is múlik, feltéve ha addig nem fekszel le senkivel, és nem kapod vissza. Ha HIV meg ilyenektől félsz, akkor meg legalább 6 hetet kell várnod, hogy értékelhető eredményt kapj.
7/8 A kérdező kommentje:
Nem nem viszket:D igazabol annyi hogy nagyon picit csip vizelesnel szoval ugy latszik minden kepp orvos
2018. aug. 20. 00:21
8/8 anonim válasza:
Nyugodtan jelentkezz be, nálunk két hónapra adnak időpontot,max. lemondod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!