Hátra kell huzni a fitymát pisilésnél?
persze, aztán olyan sugárban jön, hogy még a fal is olyan lesz.
piszoárban is lehúzza? finom lehet amikor visszacsap. vagy 2 méterről lő vele?
Nincs rá konkrét szabály.
Én nem szoktam hátrahúzni, mivel soha nem ugyanolyan erősséggel jön a sugár.
Otthon, munkahelyen, mosdókban meg eléggé kellemetlen volna, ha a wc tetőt elkapná vagy véletlen félre menne.
Azonban ha a természetben vagyok, akkor minden gond nélkül hátrahúzom és sokkal élvezetesebb úgy vizelni.
Szóval hátrahúzás nélküli pisilés után természetesen megtörlöm egy zsepivel.
A barátnőm az elején furán nézett, hogy én megtörlöm. Az exe soha nem csinálta.
Cserébe nincs az, hogy a nap végére kellemetlen szagú lesz a péniszem vagy a boxerem.
Sőt otthon nem is papírzsepivel hanem nedves törlőkendővel törlöm meg vizelés után. Az még higiénikusabb. S nincs az, hogy véletlen a makk alá beszorul egy kis papírdarabka stb.
Persze olyat is ismerek, aki mindig hátrahúzza. Sőt olyat is, aki csak előveszi, vizel és utána rakja is vissza a nadrágba.
Ami neked bevállt azt kell csinálni. Én utálom ha kellemetlen szagú ezért megtörlöm.
Én hátra szoktam, ha állva végzem a dolgom.
Piszoárnál arra kell figyelni, hogy ne 90°-ban érkezzen a hátsó falra a vizeletsugár, hanem minél közelebb a párhuzamoshoz. Úgy nem fog összecsapkodni.
Nem árt. Részben legalább.
De van, aki másként szokta meg és jól tud célozni úgy is.
Inkább higiéniai szempontok miatt szokás hátra húzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!