Pisilésnél le kell húzni a fitymát?
jól látod. Egyesek igent a töbiek nemet mondanak
én pl. nem szoktam, és eddig emiatt semmiféle eü. problémám nem volt
Szia!
Személyes véleményem szerint jobb, ha pisilésnél felhúzod a fitymád, mert jobban tudod irányítani hova megy a vizelet. Fontos, hogy erre (is) igényes legyél, mert nagyon undorító amikor a wc "tele van hugyozva", akár az iskolában, akár vendégségban, egy bulin, akárhol.
Egyébként pedig akár lehúzod a fitymád, akár nem, pisilés után töröld meg a farkad és ha lehet, mosd is meg így nem lesz kellemetlen pisiszaga.
Üdv,
szia!én azt a tanácsot kaptam egy öreg bácsitól,hogy ha nem használok óvszert akkor sex után közvetlenül úgy pisiljek hogy egy pár másodpercre fogjam be a végét.
hogy miért?mert a vizeletnek fertőtlenítő hatása van.
ebből eldöntheted hogy mit kell tenned.
nekem bevált!!
@ 19:58
Ez "duma"! Ha a vizelet tudna fertőtleníteni, akkor nem betegednél meg nemi betegségben, mert akkor a húgy azt is elpusztítaná.
Az igaz, hogy a vizelet egy teststeril folyadék, egyesek meg is isszák, főleg a nők, azonban nem fertőtlenít, ez badarság.
@ Kérdező:
Ha te adsz magadra, környezetedre és az esetleges barátnőidre is, akkor hátrahúzod csövelés előtt a fitymát, belecsövelsz a kagylóba vagy a piszoárba (és nem mellé), majd megtörlöd, ha meg nem zavartatod magad és lehetőséged is van rá, akkor megmosod!
A papírral vagy a zuhany alatt/fürdés közben pedig morzsold le a makkodról és a fitymádról a fölös faggyút/szmegmát, hogy az ne okozzon rajtuk gyulladást, ill. elkerüld a kórokozók és a fertőzések könnyebb megtelepedését, és a letapadást.
Üdv: EE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!