Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Pisilésnél le kell húzni a...

Pisilésnél le kell húzni a fitymát?

Figyelt kérdés
Egyesek igent a töbiek nemet mondtak szerintetek??
2010. ápr. 18. 09:32
 1/6 anonim ***** válasza:
77%

jól látod. Egyesek igent a töbiek nemet mondanak

én pl. nem szoktam, és eddig emiatt semmiféle eü. problémám nem volt

2010. ápr. 18. 09:46
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Személyes véleményem szerint jobb, ha pisilésnél felhúzod a fitymád, mert jobban tudod irányítani hova megy a vizelet. Fontos, hogy erre (is) igényes legyél, mert nagyon undorító amikor a wc "tele van hugyozva", akár az iskolában, akár vendégségban, egy bulin, akárhol.

Egyébként pedig akár lehúzod a fitymád, akár nem, pisilés után töröld meg a farkad és ha lehet, mosd is meg így nem lesz kellemetlen pisiszaga.

Üdv,

2010. ápr. 18. 13:05
 3/6 anonim ***** válasza:
83%

szia!én azt a tanácsot kaptam egy öreg bácsitól,hogy ha nem használok óvszert akkor sex után közvetlenül úgy pisiljek hogy egy pár másodpercre fogjam be a végét.

hogy miért?mert a vizeletnek fertőtlenítő hatása van.

ebből eldöntheted hogy mit kell tenned.

nekem bevált!!

2010. ápr. 18. 19:58
 4/6 anonim ***** válasza:
83%
Felhúzni kell. Lehúzni csak akkor, ha felfelé pisilsz.
2010. ápr. 18. 23:40
 5/6 anonim ***** válasza:

@ 19:58

Ez "duma"! Ha a vizelet tudna fertőtleníteni, akkor nem betegednél meg nemi betegségben, mert akkor a húgy azt is elpusztítaná.

Az igaz, hogy a vizelet egy teststeril folyadék, egyesek meg is isszák, főleg a nők, azonban nem fertőtlenít, ez badarság.

@ Kérdező:

Ha te adsz magadra, környezetedre és az esetleges barátnőidre is, akkor hátrahúzod csövelés előtt a fitymát, belecsövelsz a kagylóba vagy a piszoárba (és nem mellé), majd megtörlöd, ha meg nem zavartatod magad és lehetőséged is van rá, akkor megmosod!

A papírral vagy a zuhany alatt/fürdés közben pedig morzsold le a makkodról és a fitymádról a fölös faggyút/szmegmát, hogy az ne okozzon rajtuk gyulladást, ill. elkerüld a kórokozók és a fertőzések könnyebb megtelepedését, és a letapadást.

Üdv: EE

2010. ápr. 19. 00:07
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Hanyag apukák és még hanyagabb anyukák nem tanítják meg a gyerekeknek, hogy hátra kell húzni a pisiléskor, aztán már ott tartunk 2010ben, hogy itt, a gyakorikérdéseken tesznek föl ilyen kérdéseket... azért ez elég elszomorító...
2010. ápr. 19. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!