Nem voltam együtt lánnyal, nem érte semmilyen fizikai ütés vagy akármi. Nem tudom mitől fájhat. Szúró érzés, és kicsit be van dagadva is. Valaki tudja mitől lehet és miért van? És hogy mulaszthatom el gyorsan?
2010. jún. 19. 23:25
1/10 anonim válasza:
Heresérv, visszér, gyulladás... van választék bőven. Dokihoz vele, mielőtt nagyobb gond lesz belőle.
2010. jún. 19. 23:26
2/10 anonim válasza:
Legrosszabb esetbe daganat.
2010. jún. 19. 23:29
3/10 anonim válasza:
megcsípte valami vadállat, úgyértem szúnyog vagy vannak kisebb csípős állatok is, aztán ha odamászott és beszorult hát nemtetszett neki és megmart, aztán bedagadt. ha mégsem, akk doki, ja...
2010. jún. 19. 23:29
4/10 Merchant válasza:
Ecsém enek van 1 rossz tudományos neve amit tökömsetuggya hogykell leírni ugyhogy körülírom: ha nem mész dokihoz
-fehéres kemény dolgot fogsz hugyozni ami olyan lessz mintha pengét hugyoznál
-vérezni fog a húgyvezetéked= véreset pisálsz
-Szarabbik esetben elrákosodhat(0,02% rá a zeséyl csak mondjuk)
Midnen estere menny el a dokihoz már HOLNAP!
2010. jún. 19. 23:30
5/10 anonim válasza:
Daganattól ne félj, a legnagyobb probléma a hererákkal, hogy nem fáj és nehéz észrevenni. Ez más lesz.
2010. jún. 19. 23:30
6/10 anonim válasza:
Kérdés elösszöris hány éves vagy? Itt 1válasz amikor én pl 12-voltam akkor volt ijen problémám anyira fáj se öszeteni a lábamat még a futásis roszul eset olyan érzés volt mintha izombol markolnák egyfojtában! de aztán eltelt kb 2hét és elmult midön kiderült hogy férfivá éretem és ha nö jön szembe akkor már gumit kell huznom! ezért lene fontos tudni hogy hány éves is vagy de mondjuk volt olyan ismerösöm skki ezen 16-évesen eset át! ha hasznos volt válasszom akkor oksa hameg nem akkor ne is foglalkoz vele. ja és akkor keres fel egy orvost nehogy a golyoid bánják!!!
2010. jún. 20. 02:24
7/10 anonim válasza:
A herék fájhatnak kielégületlen nemi izgalomtól is. Ha bármilyen módon megtörténik a kielégülés nagyon rövid időn belül elmúlik.
2010. jún. 20. 08:01
8/10 anonim válasza:
Legrosszabb esetben herecsavarodás, az azonnali orvosi ellátást igényel, mert vérellátás hiányában a here elhal.
Remélem nem ez volt. Írd meg, mi a helyzet!
2010. jún. 20. 15:29
9/10 anonim válasza:
a herék a bennük lévő vértől is megduzzadhatnak
azonban ha ez több órán át tartana, akkor menj vele sürgőssen orvoshoz
2010. jún. 21. 00:26
10/10 anonim válasza:
volt itt már akinek herecsavarodása volt, az majd beszart a fájdalomtól, ülni is alig tudott
szerintem neki nem az van
szimplán meg is duzzadhatttak a mirigyei, de lehet hogy gyulladás
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!