Rövidfék probléma hatással van a méretre? Érdemes a műtét? Tapasztalatok?
Már nagyon zavar ez a probléma, mert fájdalmas meg azt hallottam, hogy hatással van a pénisz növekedésére és van is már barátnőm és ő mondta nekem, hogy már "készen áll" de úgy tudom, hogy kivérezhet aktus közben (szóval mind a kettőnk vérezne) meg fájdalmat okoz és utána sebes lesz.
Most 17,5cm szóval a méret igazából engem már nagyon nem is érdekel (csak egy kicsit).
Még nem vagyok 18 de ha betöltöttem a 16-ot akkor még így is kellene szülői belegyezés a műtéthez?
Szégyenlem és nem szeretném elmondani a szüleimnek.
Nekem is műtötték de fitymaszűkülettel együtt, de nem volt műtéti a hangulat ott ahol elvégezték, eleve a módszer is sokkal másabb volt, mint amit megszoktunk egy kórházban! Voltak varratok de nem azért hogy ne vérezzem össze az alsómat, hanem azért mert azok vágták el a fékemet, és mivel ez egy lassu folyamat seb se keletkezett így vérezni se vérzett! Olyan Pár nappal a beavatkozás elvégz ése után meg el kellett kezdenem nyújtanom magamnak a fitymámat, akár úgy is hogy a végén elélvezek, ez nem volt megtiltva sőt, kötelező volt. (A hagyományos fékátvágó eljárások 2-3 hétig ugye tiltják hogy maszturbálj?) 7 nap alatt elszakadt magától a fék és nyom nélkül szépen begyógyult! A fitymaszűkületemet pedig bemetszették, és az se nem lett csúnya, se nem szűkült vissza! (Aki urológusoknál el voltam előtte, mind ezzel ijesztegetett, nem lett igazuk!)
Úgyhogy mostanra már minden rendben, a barátnőim nem jöttek rá, hogy műtötték a farkam, tényleg profi munka lett!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!