Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mit kéne tennem hogy nőjek?

Mit kéne tennem hogy nőjek?

Figyelt kérdés
164cm 17/F :(
2018. júl. 26. 17:56
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:

Van valami vitamin vagy esetleg egy étkezési rend??

Vagy műtétel meg lehet oldani ?

2018. júl. 26. 17:58
 2/12 anonim ***** válasza:
Mióta vagy 164 cm?
2018. júl. 26. 17:59
 3/12 A kérdező kommentje:
Hmm pontosat nem tudok mondani De sulis félévkor annyi voltam mikor meg mértek és kb most is annyi vagyok mert már rég ennyi vagyok
2018. júl. 26. 18:05
 4/12 A kérdező kommentje:
És azóta semmi változást nem érzek hogy nőttem volna bár mindegy mert ha növök 1-2 centit akk is úgyan úgy kicsi vagyok
2018. júl. 26. 18:06
 5/12 anonim ***** válasza:

Igazából még nőhetsz,de lehetséges,hogy már csak pár centit.

A szüleid magasak?

2018. júl. 26. 18:30
 6/12 anonim ***** válasza:
6%

Szüleid milyen magasak?Magasabb nálad apukád és ő mikor nyúlt meg?

Valóban elég alacsony vagy,olyan 13 éves forma magasságra.Sajnos ha szüleid is alacsonyak akkor előfordul,hogy alacsony maradsz,ha viszont apukád magasabb akkor van esély rá hogy megnyúlj,mert van aki csak 17-18 évesen kezd el nyúlni.Sajnos ez a genetikán múlik és kinek a génjei dominálnak,mert van hogy magas szülőknek mégis alacsony lesz a gyerekük,mert éppen egy másik rokon génjei(alacsonyabb nagybácsi vagy nagyszülő )domináltak,de olyan is van amikor éppen alacsony szülőknek magas gyereke lesz(ott épp egy magasabb rokonra ütött a gyerek)

Ha nem nőnél magasra ne szomorodj el,a magasság is csak egy dolog,de ezer más határoz meg minket.Fel a fejjel!Azt ne enged hogy csak ez legyen a fontos és emiatt gátlásos legyél,megakadályozzon bármibe is.

2018. júl. 26. 19:17
 7/12 anonim ***** válasza:

Szia !

Hogy a szüleid milyen magasak,ahhoz nem érdemes viszonyítani

Lehet hogy az ük ősöd génjeit hoztad magaddal,ők meg nem alacsonyak voltak.

17 éveskor még javában a kamaszkor korszaka .

Még min.2 év lehet a növekedés aktiv éve .

Erre a tudomány sem tud pontos választ adni,csak annyit,hogy a növekedési hormonok nagyobb termeléséhez 8 órai éjszakai alvásra van szűkség .

2018. júl. 26. 19:45
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat
2018. júl. 26. 21:01
 9/12 anonim ***** válasza:
A lényeget nem írtad: milyen a testalkatod?
2018. júl. 27. 16:25
 10/12 A kérdező kommentje:
Sportos atlétikára járok és sokat futok
2018. júl. 27. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!