Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » HPV human papilloma Virus?

HPV human papilloma Virus?

Figyelt kérdés

Szerintem HPV -s vagyok, holnap megyek a bőrgyôgyászatra, de egyébként annyit foglalkoztam ezzel egy hete hogy minden arra utal. Amit nem értek az hogy minden nap eltöltök minimum egy órát a fürdőben

A testemet meg mosom belülről és kívülről. Én nem csalom a párom és ő sem engem. Akkor hogy kaphattam el?

És most mi lesz a párommal? Egy hete megjelentek szemölcsök az ánuszomom és a péniszemen is. 20 hónapja vagyok ezzel a sráccal és neki kutya baja..De ezek utánmár félek vele szexelni, nehogy rajta is ki jöjjenek a szemölcsök. Mit gondoltok? Nekem a péniszemen már nagyon rég óta vannak ilyen kis pöttyök a makkon. Én azt hittem a mai napig hogy ez tök normális.. mind addig amíg ki nem jöttek egy hete szemölcsök az ánuszomom. Szóval akkor már őt rég meg kellett volna hogy fertőzzem nem?

Amit tudni kell én passziv vagyok, ő aktív.

Félek szexelni vele ezek után

#gumi #betegség #HPV #òvszer #papilloma vírus #humánerőforrás pappilomvirus
2018. jún. 21. 21:41
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha az ánuszodon lettek szemölcsök és te vagy a passzív, akkor jó eséllyel a párodtól kaptad. Nem kell ehhez megcsalás, gondolom előtted volt már más kapcsolata, abból simán összeszedhette. Van, akinél nem okoz tünetet, csak továbbadja a fertőzést.
2018. jún. 21. 21:57
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos ennek nincs koze a higieniahoz. Ne is szexeljetek, amig orvos azt nem mondja, hogy lehet! Strandon is el lehet kapni, kozos zuhanyzoban, nyilvanos wc, kozos torolkozo, kozos borotva... ezer fele helyrol. Gyakorlatilag nepbetegseg. A jo hir az, hogy kezelheto es altalaban 3-4 ev alatt teljesen legyozi a virust az immunrendszer megfelelo kezeles mellett, es nem lehet kimutatni a szervezetben utana, tunetet sem okoz.
2018. jún. 21. 21:57
 3/3 anonim ***** válasza:
Mindketten menjetek el HPV szűrésre, az a biztos. Mit mondott a bőrgyógyász?
2018. jún. 22. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!