Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Férfi nemi szervet számotokra...

Férfi nemi szervet számotokra is nagyon nehéz leborotválni? Szerintetek mi a legjobb borotválási módszer ilyenkor?

Figyelt kérdés
Én tegnap egy óráig borotváltam gilette borotvával és rájöttem ezt a legnehezebb leborotválni. Meg igy sem lett száz százalékos van ahol maradtak apró szőrök. Ti mivel borotvaljatok?? És meddig borotvaljatok meg?? A golyókat is teljesen?? A golyok alatt ahol mar nem láttok semmit ott is szokott sikerülni?? En ráadásul meg ki is pattogtam ott tegnap.

2018. jún. 17. 09:00
1 2
 11/13 anonim válasza:
Hàt figyelj, én régebben borotváltam, és nem tetszett, mivel kipattogott, meg viszketett.. Mostanában rövidre szoktam vagni. Egyébként igazad van, a lányoknak jobban bejön a csupasz, vagy a rövidre vágott, a dzsungeltol undorodnak. Amúgy mennyi idős vagy?
2018. jún. 19. 14:25
 12/13 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem az átlag fiatalság, a 17-21 éves korosztály egyáltalán nem vágja a szőrt a farkáról. Legalábbis nekem ez a tapasztalatom. Én 19 vagyok és amióta elkezdett nőni a szőr a farkamon azóta nem vágom. Az kb.: 13 éves korom volt.

És van egy pár gyerek, vagyis akiket volt alkalmam edzőtáborban lévő tuhanyzásnál látni, azoknak egyiknek se volt levágva a szőr a farkukon. 13-17 közötti srácokról beszélek.

2018. jún. 19. 14:32
 13/13 anonim ***** válasza:
58%

A csupasz pénisz nagyon férfiatlan kinézetre!És tévedsz a borotválásnak a higéniához semmi köze,ahogy leborotválod a szőrt pici sérüléseket okozhatsz,kipattoghatsz,a szörtüszők begyulladhatnak és benőhetnek.

Abban is tévedsz,hogy minden 15-20-30-40 éves borotválná.

Nincs értelme csupaszra borotválni,mert másnapra màr úgyis bújik elő a szőröcske.

De eleve rövidre,valami férfiasabb fazonra elég levágni,ollóval jó rövidre levágni

2018. jún. 20. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!