Szerintetek kopaszodom? 16/f
2018. jún. 3. 13:04
3/12 anonim válasza:
Nem biztos, egyik ismerősöm kisfiának is ilyen alakja van annak a területnek ahol a haja nő. Neked kell tudnod, hogy eddig is ilyen volt vagy csak most lett ilyen
5/12 anonim válasza:
Nekem is így kezdődött, én megkopaszodtam.
Velem egy idős komámnak a mai napig pont így maradt a haja.
44/f vagyok. Várd ki a végét, 23 éves korodban kezd el a DHT termelődni, ha azt kibírja, minden oké.
Azt meg késleltetheted, pl zöld teával.
Mással ne kísérletezz, mindenféle hajnövesztő szarral.
6/12 anonim válasza:
Nekem is ilyesmi. Pár éve kezdődött. Igaz én 35 vagyok. 30 éves korom előtt határozottan nem ilyen volt.
Szóval igen, esélyes nálad is.
7/12 anonim válasza:
Igen, ez így kezdődik. Én ezen a ponton mondtam azt, hogy nem fogok azon agonizálni, hogyan fogy a hajam, hanem szépen stílust váltunk, innentől nullásgép, borotva, és 1000x jobban érzem magam.
9/12 anonim válasza:
hát így összefogva azért nehezen lehet megállapítani, ha elengednéd, jobban látnánk, de valóban nincs sűrű hajad. am. meg lehet csak vékonyszálú a hajad, meg lehet kapni ilyen cuccokat is , ami megszünteti. nekem is hullott ősszel,vettem rá vitamint, meg kondicionálókat , meg kicsit étrendet módosítottam és azóta minden rendben. én se szeretnék még kopasz lenni :DDDD
10/12 anonim válasza:
vékonyszálú hajad van de helyes vagy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!