Fityma fek mutet utan nem jon le a bor?
Figyelt kérdés
4 nappal ezelott volt egy fityma fek mutetem, (lezeres, mostmar nem is latszodik a helye) amikor eloszor elmentem urulogushoz o neki mondtam hogy valoszinuleg relativ fityma szukuletem van, mondta hogy mutet stb, at kuldott a masik orvoshoz a mutet miatt o is megvizsgalt mondta o is hogy mutet stb, a papiron csak annyi volt hogy phimosis es fitymatultenges, meg mutotek, most neztem lankandtan szepen mostmar lejon (mint a mutet elott akkor is csak mereven nem tudtam lehuzni) viszont mereven ugyanolyan mint volt, attol fuggetlenul hogy atvagtak a feket, hetfon megyek vissza kontrolra, ilyenkor mik a lehetosegeim? Tkm (ezt nem nagyon szeretnem max ha nincs mas lehetoseg de mindig van)? Vagy rkm? Vagy hallotam a szteroidos kenocsrol is, ez hatasos?2018. máj. 27. 00:57
1/2 anonim válasza:
Igen lehet próbálkozni a seb begyógyulta után a fityma nyújtásával (segítőkész orvossal szteroidos kenőcsöt megpróbálhatsz felírni)
2/2 anonim válasza:
Csak a BOR nem jön le vagy a SÖR is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!