Mennyire gyakori, hogy a teljes körülmetélés után bent tartják a beteget a kórházban 1éjszakára?
Az orvos előre kikötötte a 17éves srácnak, hogy éjszakára bent kell maradnia,mert hajnali merevedéskor erős vérzés léphet fel.
Szerintem az orvos a kijelentésével a saját munkáját minősítette...
Off:Nagyon nem hasznos vagy egészséges,ez tévedés,ezzel csak a metéltek akarnak másokat győzködni.Akinek egészséges a fitymàja annak nincs szüksége csonkításra!Egészséges testnek nincs szüksége mütétre.
A metélést nem véd a nemi betegségek vagy rák ellen,nagyon pici százalékban kisebb csak több vizsgált betegség esetében a betegség kialakulásának aránya a metéltek és a természtes,ember által be nem avatkozott pénisz között.Ez a kis arány pedig nem indokolja,hogy egészséges testtel bíró embereket,akaratuk ellenére(gondolj a gyerekek megcsonkítására,van ahol érzéstelenítő nélkül akár;de sokaknak az érzéstelenítő beadása fájdalmas és a gyógyulási idő is hosszabb,fájdalommal,dagadással,gyulladással jár.Van akinek érzékezlen vagy éppen túl érzékeny,foltos,száraz lesz a makkja és a sexszuális élethez,maszturbáláshoz is sikosító kell.
A metélés csak akkor mondható jó dolognak ha valakinek komoly fitymaszűkülete van és a műtét által végre megoldódik a helyzete,rendbe jön.
Engem 15,5 évesen metéltek, kb 3 órát voltam bent. Altatva metéltek. Ritka az olyan pillanat.
Nővérem azt mondta addig hagyják bent a betegeket, amíg nem pisil. Ha nem pisil akkor katéterezik és úgy marad bent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!