Intim szőrtelenítés után kiütések?
Kb 3 hete leborotváltam az intim szőrzetem, és piros kiütések jelentek meg (gondolom kipattogzott a bőröm) viszont ezeknek egy része azóta sem tűnt el. Mit tehetnék?
Canestennel és after shaveval próbáltam kezelni. Az elején nagyon viszketett is.
vagy túl éles volt a borotva, vagy pont az ellenkezője..
ha svédcseppel bedörzsölöd a borotvált helyet, majd hintőport, vagy körömvirág-kenőcsöt kensz rá, akkor semmi nyoma nem marad.
egy-két óra múlva lemosod testmeleg vízzel, oszt jónapot.
Ha nem múlik el,akkor urológushoz vagy bőr és nemi beteg gondozóba menj el, az is lehet hogy a borotvád nem volt tiszta és valami fertőzést szedtél össze,na én pont ezért nem tartom jónak hogy az intim területet borotválják,másnap úgyis újra nő ki a szőr és csak kipattoghatsz és szőr tüszőgyulladást szedhetsz össze,bőven elég lenne ha csak jó rövidre levágtad volna.
Jobbulást,ha 2 hét múlva sincs javulás akkor menj vele orvoshoz,akkor ez valami komolyabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!