Miért dugul el a piszoár?
Figyelt kérdés
Sok helyen látom, hogy nem működik, le van takarva, pedig abba csak vizelet kerül. Mi dugítja el akkor? Vesekő?2018. máj. 12. 14:37
1/7 Timofiev válasza:
Érdekes, hogy előbb gondolsz vesekőre mint mondjuk a fasszőrre. Hány éves vagy? Nem nő még odalent? Amúgy okozhatja még az is hogy pár nyomorék oda dobja a papírzsepit vagy beleköpi a rágót.
2/7 anonim 

válasza:

Az elözöt még kidegészíteném azzal, hogy a normálisabb férfiak még WC-papírt is használnak, hogy ne legyen nedves a a fehérnemüjük.
3/7 A kérdező kommentje:
14:44 : A szőrt onnan azért illik leborotválni, nem? WC papírt használni ott?
2018. máj. 12. 15:02
4/7 Timofiev válasza:
Kinek mi a kényelmes, én nem szeretek vesződni vele, ha meg a barátnőmet nem zavarja akkor fölöslegesen nem foglalkozok vele, de azért néha én is megnyírom ha már idegesít.
5/7 anonim 

válasza:

Mozi közeli piszoárban pattogatott kukoricás vödröt is láttam beleszuszakolva. Szoval mitöl is dugul el? A kulturáltság hiányátol.
7/7 anonim 

válasza:

a helyi takarítót kell megkérdezni..hosszas felsorlásba kezd..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!