Fiúk ha pl suliban vagytok ti használjátok a piszoárt? Es ha igen es egyszerre pisiltek valakivel megnezitek?
Figyelt kérdés
2018. jan. 5. 06:46
1/9 anonim válasza:
Olyan fiú még nem született meg,hogy ne pillantana a másikéra .
Mindenki hasonlitja a másikéhoz a sajátját,és mindig a másiké a nagyobb .Ez a dolog mindenkivel vele születik .
(szexológia)
2/9 anonim válasza:
Simán lehet úgy vizelni hogy a másik nem lásson oda.És nem mindenki nézegeti annyira a másikét,akinek kisebb van az lehet jobban leseget másokat.
Igen használok igaz már nem suliba járok,piszoárok között is gyakran egy helyt kihagynak,meg sokszor haverokkal mentem el.Én nem nézegettem másét.
3/9 anonim válasza:
Igen és nem nézem,wc etiket ha tudsz nem állsz közvetlenül másik mellé.
4/9 anonim válasza:
Használom, de általában nem nézek oda másra
18/f
5/9 anonim válasza:
Én soha nem használom. Az értelmét sem bírom felfogni.
6/9 anonim válasza:
Az enyémre néha ránéznek mert haverjaimnál nagyobb (legtöbbnél) 17/f
7/9 anonim válasza:
Használom persze. Volt már, hogy láttam, mások odanéznek, de én is volt már, hogy lecsekkoltam másét. De minden fiú ezt csinálja.
F14
9/9 anonim válasza:
Akarva-akaratlanul odanéz az ember. Akár csak a szeme sarkából is.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!