Hogyan tudnám csökkenteni az ösztrogén szintemet, és növelni a tesztoszteron szintemet?
És hogyhogy fogytál? Mennyi kiló voltál, és milyen magas?
Mindig is el voltál hízva esetleg?
Értem, de és honnan tudod, hogy alacsony a tesztoszteron szinted?
Voltál vérvételen endokrinológus által?
Nem voltam, csak általában, ha egy férfin minél több zsír van, annál kevesebb a szervezetében a tesztoszteron sajnos.
És mivel így elvoltam hízva, és most is túlsúlyos vagyok azért merült fel bennem, hogy lehet fokozni kéne a tesztoszteron szintemet valahogy, mivel lehet, hogy alacsony, bár tervezek, majd vérképet. A teljes vérképben a tesztoszteront is megnézik?
A körzeti doki nem tud nézetni, csak urológus, andrológus, vagy endokrinológus.
Endokrinológushoz elég sokáig tart, mire eljutsz, vagy 4-5 hónap, mire kapsz időpontot.
Magándokihoz egyből tudsz menni, én ahol legutóbb voltam, 7000ft volt kiírva 1 alkalom, bár 12 ezret kért...
Nagy francok az orvosok. :(
Nehogy Te is úgy járj, mint én, magadtól beszedsz mindenfélét, tényleg nagyon könnyű hazavágni a hormonrendszered.
És ezek a növényi vackok is bőven alkalmasak rá, nagyon vigyázz velük.
Inkább egyél rendesen, és változatosan.
És nagyon nagy ívben kerüld a dohányzást, kávét, energiaitalokat, szóját, meg az összes, tesztoszteron csökkentő élelmiszert, van jópár. :(
synlab hungary kft. Magánlaborba megtudod nézetni.
Amúgy Novadex XT javaslok,ha úgy érzed hogy nincs rendben a hormon szinted,ez teljesen legális PCT.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!