Mi történt a péniszemmel? 15/f
Hello
15/f 194cm, 19cm-es a hímvesszőm(meredten). Egy kicsit lefele görbül a közepétől, de nem is ez aggaszt. Amikor masztrubálok nehézkesen jön hátra, és fáj a "fékem". Olvasgattam és arra jutottam hogy fitymafék rövidülésem lehet. Azt kérdezném ezzel mit tudok tenni?
Nem akarlak megijeszteni, de jobb ha orvoshoz fordulsz vele. Nem komoly a probléma, ambulánsan megoldják, csak kellemetlen. Egy pici vágás, érzéstelenitéssel.
Ha igy marad, nem tudod rendesen megmosni.
a pasimnak is ilyene volt. lézerrel megcsinálták neki :) ne aggódj, nem fáj.
keress meg egy orvost.
Én a teljes körülmetélésen estem át és amiatt lett nagyon ronda a péniszem és fáj is a ránövés miatt, ezért arról már jóelőre lebeszélnélek (mert vannak orvosok, akik rögtön ezt javasolják, mert nekik kényelmes és a TB is támogatja sajnos) de a fékműtét nem gáz, gyorsan is gyógyul és nem látszik olyan csonkoltnak, mint körülmetélve
Szóval, no para
A kereső csodákra képes... voilá! Íme mit találtam...
>> http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__9..
Érdemes megnézned... sztem segíthet...
Ha meg kérdésed van, ott kérdezhetsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!