Fitymaszűkületem van? Bővebb lent.
Rájöttem, hogy az én hímvesszőm más mint a többieké.Pl:nem jön fel rendesen a bőr rajta mikor merevedésem van.kicsit beijedtem a sok fitymaszűkületi kérdésektől úgy, hogy én is rá kérdezek már.Ha ez fitymaszűkületi probléma mi bajom lesz ha nem csinálom meg a műtétet? Olyanokra gondoltam hogy gyerekem nem lehet barátnőm nem tudom kielégítetlen stb. Léccives segítsetek tanácstalan vagyok, hogy mit tegyek.F/15
Még anyám és az orvosom se tudja.
Igen ez az, a műtét során a legrosszabb esetben is csak egy kis részt vágnak le, nem az egész fitymát.
Amennyiben nem mész orvoshoz:
-Gyereked lehet bár a szexet nem fogod élvezni.
-Barátnőd is lehet, hiszen nem mindegyik olcsó plázakurv@ 14 éves ribanc aki csak dugni akar.
-Ki is elégítheted csak nem épp a péniszeddel.
Előszőr is nem mindig kell műteni,ha fürdesz akkor óvatosan húzogasd ilyenkor is lazzulni szokott a bőr pár hát alatt javulást kell látni,ha rendszeresen csinálod,főleg ha enyhe szűkületed van.
A másik urológushoz menj v. szólhatsz a háziorvosodnak is,enyhe szükület esetén van hogy az urológus ad érzéstelenítőt és erősen hátra rántja a bőrt,vagy kétoldalt csinál egy kisbemetszést,ami alig látható,és a végső eset a körülmetélés amit nem javasolok csúnya is és rosszul is elsülhet,száraz lehet utána a makkod és foltosodhat,száradhat,tudod a makkot fedő bőrrőteg nem hiába van ott.
Ha nem csinálsz valamit csak romolni fog a helyzet mig nem a végső megoldás a metélés és impotens is lehetsz tőle és mivel később fájni fog nem megy a sex se.
Szóval előbb probálkozz a húzogatással és ha pár hét után az sem segít irány a doki de minnél előbb,ez nem játék.
Minden nap a fürdés után, amikor fel van puhulva szép finoman kell húzogatni, ehhez lehet krémet kérni a dokitól.
Amikor (a már mittudomén hanyadik kérdezőnek) azt mondom, hogy kérj az orvostól krémet rá, akkor NE KÉRDEZZ RÁ, hogy mi a krém neve te se, mert nem mondom el, a mondat lényege az, hogy EREDJ SZÉPEN AZ ORVOSHOZ.
Körülmetélni meg ne engedd magad, arra vigyázz nagyon!! Van sok egyéb módszer...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!