Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fitymaszűkületem van? Bővebb...

Fitymaszűkületem van? Bővebb lent.

Figyelt kérdés

Rájöttem, hogy az én hímvesszőm más mint a többieké.Pl:nem jön fel rendesen a bőr rajta mikor merevedésem van.kicsit beijedtem a sok fitymaszűkületi kérdésektől úgy, hogy én is rá kérdezek már.Ha ez fitymaszűkületi probléma mi bajom lesz ha nem csinálom meg a műtétet? Olyanokra gondoltam hogy gyerekem nem lehet barátnőm nem tudom kielégítetlen stb. Léccives segítsetek tanácstalan vagyok, hogy mit tegyek.F/15

Még anyám és az orvosom se tudja.

2010. jún. 13. 15:27
 1/8 anonim ***** válasza:

Nyugi.

[link]

2010. jún. 13. 15:35
 2/8 anonim ***** válasza:
41%

Igen ez az, a műtét során a legrosszabb esetben is csak egy kis részt vágnak le, nem az egész fitymát.

Amennyiben nem mész orvoshoz:

-Gyereked lehet bár a szexet nem fogod élvezni.

-Barátnőd is lehet, hiszen nem mindegyik olcsó plázakurv@ 14 éves ribanc aki csak dugni akar.

-Ki is elégítheted csak nem épp a péniszeddel.

2010. jún. 13. 15:37
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ és a csitítgatást. De ezt a krémet bármelyik patikában lehet kapni?
2010. jún. 13. 15:38
 4/8 anonim ***** válasza:
23%

Előszőr is nem mindig kell műteni,ha fürdesz akkor óvatosan húzogasd ilyenkor is lazzulni szokott a bőr pár hát alatt javulást kell látni,ha rendszeresen csinálod,főleg ha enyhe szűkületed van.

A másik urológushoz menj v. szólhatsz a háziorvosodnak is,enyhe szükület esetén van hogy az urológus ad érzéstelenítőt és erősen hátra rántja a bőrt,vagy kétoldalt csinál egy kisbemetszést,ami alig látható,és a végső eset a körülmetélés amit nem javasolok csúnya is és rosszul is elsülhet,száraz lehet utána a makkod és foltosodhat,száradhat,tudod a makkot fedő bőrrőteg nem hiába van ott.

Ha nem csinálsz valamit csak romolni fog a helyzet mig nem a végső megoldás a metélés és impotens is lehetsz tőle és mivel később fájni fog nem megy a sex se.

Szóval előbb probálkozz a húzogatással és ha pár hét után az sem segít irány a doki de minnél előbb,ez nem játék.

2010. jún. 13. 15:39
 5/8 anonim ***** válasza:

Bővebben

[link]

2010. jún. 13. 15:39
 6/8 A kérdező kommentje:
3. válaszolónak: Aszem 6 éves koromban az urológus azt mondta anyáméknak, hogy enyhe fitymaszűkületem van. Tehát lehet, hogy bejöhet ez a húzogatós dolog. Kb hányszor kéne?
2010. jún. 13. 15:48
 7/8 A kérdező kommentje:
Meg aszt írta az egyik honlap,hogy krémmel is lehet a bőrt puhítani. ez Valyon menyire hatásos?
2010. jún. 13. 15:50
 8/8 anonim ***** válasza:

Minden nap a fürdés után, amikor fel van puhulva szép finoman kell húzogatni, ehhez lehet krémet kérni a dokitól.

Amikor (a már mittudomén hanyadik kérdezőnek) azt mondom, hogy kérj az orvostól krémet rá, akkor NE KÉRDEZZ RÁ, hogy mi a krém neve te se, mert nem mondom el, a mondat lényege az, hogy EREDJ SZÉPEN AZ ORVOSHOZ.

Körülmetélni meg ne engedd magad, arra vigyázz nagyon!! Van sok egyéb módszer...

2010. jún. 14. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!