Átlagos ha 15 évesen 7-10 cm-es péniszem van merevedéskor és a közepétől kb. lefele görbül?
66 kiló nem kevés egy 15 évesnek hol éltek ti?
eleve minek több 75 nél egy 180 centis ember..
Látom, a válaszom lényegi részét nem vettétek sem Ti, válaszolók, sem Te, kedves kérdező.
Tehát: láttam már néhány 15 éves srácot élőben. Volt köztük 55 és 105 kilós is. Alkati kérdés, kinek mennyi az ideális testsúlya, de szerintem 15 évesen 66 kiló az átlagos. Lehet hogy valakinek 75, ez mondom még egyszer, alkati kérdés. Van olyan barátom is, aki 16 éves és 84 kiló, de ő bírkózó, nagyon tömör alkat.
Szerintem joggal feltételezem, hogy a kérdezőn van 20 kiló túlsúly, de ha csak 10 van, akkor is befolyásolja az önértékelést, ráadásul egy ugyanakkora farok is sokkal kisebbnek látszik egy kövérebb emberen mint egy átlagoson.
A farokméreten nem lehet változtatni, a testsúlyon viszont igen.
Baszus hagyjad már az hogy hány kg,a vaterom is ekkora súlyra és magasságra is és érdekes vékonytestalkatú,sőt a barátom is ilyen kaliberű,de nem is ez volt a kérdezőt zavaró tényező.Nem kövér és ne fogyjon sehova,nem kell auswitzinek lennie,örülök,hogy nem gizda.
De igen nem mindegy milyen genteikát örököltél nemiszerv szempontjából,mert ha sajnos kicsit akkor nincs mit tenni.De nekem sem ez a fő szempont egy pasinál,szóval muszály lesz megbékélned és biztos találsz majd egy helyes lányt,akinek te vagy a tökéletes,de még van pár éved a fejlődésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!