Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Átlagos ha 15 évesen 7-10...

Átlagos ha 15 évesen 7-10 cm-es péniszem van merevedéskor és a közepétől kb. lefele görbül?

Figyelt kérdés
Ha nem, mit lehetne vele tenni?
2010. jún. 13. 14:40
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
66kilóval összeesnék az utcán...
2010. jún. 15. 21:36
 22/26 anonim válasza:

66 kiló nem kevés egy 15 évesnek hol éltek ti?

eleve minek több 75 nél egy 180 centis ember..

2010. jún. 16. 13:04
 23/26 anonim ***** válasza:

Látom, a válaszom lényegi részét nem vettétek sem Ti, válaszolók, sem Te, kedves kérdező.

Tehát: láttam már néhány 15 éves srácot élőben. Volt köztük 55 és 105 kilós is. Alkati kérdés, kinek mennyi az ideális testsúlya, de szerintem 15 évesen 66 kiló az átlagos. Lehet hogy valakinek 75, ez mondom még egyszer, alkati kérdés. Van olyan barátom is, aki 16 éves és 84 kiló, de ő bírkózó, nagyon tömör alkat.

Szerintem joggal feltételezem, hogy a kérdezőn van 20 kiló túlsúly, de ha csak 10 van, akkor is befolyásolja az önértékelést, ráadásul egy ugyanakkora farok is sokkal kisebbnek látszik egy kövérebb emberen mint egy átlagoson.

A farokméreten nem lehet változtatni, a testsúlyon viszont igen.

2010. jún. 16. 14:07
 24/26 anonim ***** válasza:

Baszus hagyjad már az hogy hány kg,a vaterom is ekkora súlyra és magasságra is és érdekes vékonytestalkatú,sőt a barátom is ilyen kaliberű,de nem is ez volt a kérdezőt zavaró tényező.Nem kövér és ne fogyjon sehova,nem kell auswitzinek lennie,örülök,hogy nem gizda.

De igen nem mindegy milyen genteikát örököltél nemiszerv szempontjából,mert ha sajnos kicsit akkor nincs mit tenni.De nekem sem ez a fő szempont egy pasinál,szóval muszály lesz megbékélned és biztos találsz majd egy helyes lányt,akinek te vagy a tökéletes,de még van pár éved a fejlődésre.

2010. jún. 16. 18:24
 25/26 anonim ***** válasza:
Ilyen hülyeséget beírni,hogy kövér,szerintem még mindig úgyanaz az 1 személy írógat,magából indult ki.Elfújna az szél 66 kg-osan,ekkora a 14 éves unokatesóm ja igaz még csak 174 cm,de vézna,a vastag,és erős csontja adja főleg ki a súlyát.Szóval van aki 66 kg-osan táposcsibe kiénzetű,annyira sovány,más csak sovány 180 cm esetén,de nem hiszem hogy ennyire véznának kellene lenni,normál esetben egy 16 éves gyereknek igazából már fiatal férfira hasonlító kinézetűnek és fejlettségűnek,magasságúnak kellene lennie,nem általános iskolás kisfiúnak.
2010. jún. 16. 18:29
 26/26 anonim ***** válasza:
Na azóta miújság, hogy állsz "mindennel"?
2015. júl. 14. 01:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!