Átlagos ha 15 évesen 7-10 cm-es péniszem van merevedéskor és a közepétől kb. lefele görbül?
Figyelt kérdés
Ha nem, mit lehetne vele tenni?2010. jún. 13. 14:40
11/26 anonim válasza:
Én nemtudom mi lehet a baj, nem elkeseríteni akarlak én 194cm vok, 15 éves és 19 cm. És nekem is lefele görbül, de nemtudom miért :S
12/26 A kérdező kommentje:
ha nem merev, akkor elég kicsi...4-5 cm, nem nem volt semmi féle műtétem.
2010. jún. 13. 19:27
13/26 anonim válasza:
Akkor már csak arra adj választ, hogy a 180 cemtidhez hágy kiló vagy?
14/26 A kérdező kommentje:
85-86
2010. jún. 14. 10:29
15/26 anonim válasza:
Hát akkor alapból kicsi kukid van,van ilyen el kell fogadnod ezt,nem mindenkinek van nagy,de a kicsi is tud játékos lenni,és mint 27 éves csaj komolyan mondom,ha valaki szeret,nem egy testrészedért fog szeretni,hanem úgy egészben,amilyen vagy,szóval nem fog számítani neki,legalább is nekem nem számítana.
16/26 anonim válasza:
18 éves korig egyébként nőhet,az utolsó író vagyok és az apukádé nem tudom az ővés is kicsi?Ha igen akkor ez genetika,ha nem akkor valószínű a tiéd is még nőni fog.De ezen ne lelkiz,mert nem ez fog egy normális lánynál számítani,hanem te magad,az egész lényed.
17/26 A kérdező kommentje:
hát, az övé nemtudom mekkora :))
2010. jún. 14. 19:51
18/26 anonim válasza:
180/86 15 évesen az azt jelenti, hogy kb. 20 kilóval vagy nehezebb, mint az átlag. Ezzel kell foglalkoznod először, azután ha lefogytál, rátérhetünk a farokmérettel kapcsolatos kérdésekre. De valószínüleg az akkor már nem lesz fontos neked.
19/26 anonim válasza:
Nem vagy kövér abszólult,de az apukádnak nem centire gondoltam hogy mekkora,hanem azért a legtöbb fiú szokta néha látni az apját és onnan tudhatja hogy kicsi van neki is,mert ha igen akkor ez genetika és nem fog nőni,de ha nagyobb mint a tiéd,akkor valószínűleg fog még nőni.Vagy még sose láttad gatya nélkül apukádat?
20/26 anonim válasza:
Egy 180 cm-es fiú hogy lenne 86 kg-mal kövér már,mi ez a baromság hogy fogyon 20 kg-ot,az 66 kg ot jelentene,én csaj vagyok 168 cm és 61 kg és vékony testalkatú,na hogy nézne már ki 66 kg-osan egy srác,nem kell mindenkinek véznának,meg pálcika embernek lennie.
Nem vagy kövér,és fejlődhetsz még 3-4 évig,de általában ilyen korban szokott nőni a pénisz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!