Kis hosszúkás dudor a péniszen?
Elnézést a megfogalmazásért, de nem tudom szebben leírni. A péniszem 2/3-ánál hozzávetőlegesen egy hosszúkás kitüremkedés található, mely majdnem körbemegy a péniszemen, elsősorban "elölről" látni. Lehet viccesen hangzik, de úgy tudom leírni, mintha egy kis kukac lenne például a péniszemen a bőr alatt körben. Nem annyira vastag, de észlelhető, hol jobban, hol kevésbé (de lankadt és merev állapotban egyaránt). Dokinál voltam egy éve nagyjából más problémával, már akkor is fennállt ez a probléma is, de ő akkor azt mondta nem lát semmit (mondjuk mikor vizsgálta pont olyan pózban voltam, hogy nem nagyon lehetett).
Úgy 1,5-2 éve könnyebben felfázok és gyakrabban van olyan (értsd: hetente- 2 hetente), hogy sokszor kell mennem pisilnem egymás után, olyankor nem sárga a színe, hanem átlátszó. Esetleg ez a kis dudor okozhatja ezt?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Véna. Esetleg még visszér lehet, ami bárhol előfordulhat.
Az átlátszó vizelet sosem baj, csak azt jelzi, hogy olyankor magasabb volt a folyadékbevitel, tulajdonképpen ez lenne normális. Sötétsárga csak reggel, mert éjjel nem iszunk és a vese koncentráltabban választ ki. Mi az, hogy felfázol? Anatómiai okokból férfiaknál ez ritkán fordul elő.
Dudorról urológus tud vizsgálat után többet mondani, "felfázáskor" pedig háziorvoshoz vigyél vizeletmintát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!