Túl sokat vizelek és erekciós zavaraim is vannak. Mit ajánlotok?
Kb egy hónapja van ilyen problémám. Urológushoz majd 19-én jutok el addigra kaptam időpontot. (egy hónapja kértem szinte egyből)
Problémám: Piszkosul fáj a derekam és nagyon sokat pisilek, nem merek inni sem nagyon, de iszok azért. Sokszor csíp is. A péniszem vagy fel sem áll, vagy már a szex elején elernyed egyből. Friss kapcsolat és még nem szexeltünk egy jót sosem sajnos ez miatt. kb kétszer sikerült valahogyan összehozni. A barátnőm türelmes,bár érthetően feszült akárcsak én.
Ezeket próbálom: Proxelan kúp. Minden este egyet beteszek. Amióta van taán kicsit jobb.
Füzike teát iszok, meg vetem kivonatot is.
Csalán teát is iszok.
Prosztata teát is iszok amiben van pálma meg minden nyavaja.
Ezeken kívül még szedek cinket, tökmagolajat és E vitamint is meg vasat és c vitamint.
Vannak napok mikor jobb és mintha minden rendben lenne, de csak egy max két napig tart és kezdődik elölről.
A szexhez próbáltunk potencia növelőket, de midnek ugyanaz volt a hatása. Elkezdett fájni a derekam tőlük és még jobban jártam pisilni. Kipróbáltam kb 4 félét még a dupla dózis sem hatott.
Van valami egyéb praktika amit ismertek? Én már tanácstalan vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!