Magyarországon mennyibe kerülhet a pénisz hosszabbítása?
Jelenleg 16 cm a péniszem mérete, de szeretném, ha legalább 25 volna.
Mennyire lehet ez kockázatos? Mennyibe kerülne? Milyen feltételeknek kell eleget tenni? Valaki, esett már ár hasonló műtéten?
Válaszaitok előre is koszonom.
24 éves, férfi vagyok.
Nem tudom találkoznál e olyan nővel akinek 20-23közötti méretnél valóban kéne hosszabb hogy jól nyújtsd a hüvelye végét(sok nő ettől élvez).Bár találkoztam kosárlabdás nővel igaz akkor 22évesen nekem is csak 16-17között volt.Volt egy érzés...nem éreztem a végét sehol.
Talán farok hosszabítóval ki kéne tapasztalnod ezt.
#1: "Mit akarsz kezdeni akkorával?"
Például fantáziálgathat arról (és szeretné megvalósítani), hogy 3 álomdögös kiéhezett csaj oldalról és a hegyéről nyalogassa végig mind a 25 centi hosszú erogén zónát, mint a legjobb blowjob videókban (az önbizalomról pláne nem is beszélve). Ezt pedig egy 16 centis kis cerkával sosem fogja tudni átélni max valami gagyi lefizetett prostikkal akik megjátsszák a nagy kéjvadász szerepét, miközben alig várják, hogy visszahúzza a kérdező a sliccét. Ha nem tudod miről beszélek, linkelhetek videót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!