Kopaszok, hogyan szoktátok leborotválni a hajatokat?
Figyelt kérdés
Az oké hogy középen már nem sok hajam maradt de az igen csak zavaró hogy minden egyes borotválás után oldalt/hátul (konkrétan mindenhol) apró foltokban ritkul.
Bőrgyógyászok szerint semmi szervi bajom nincs és én se erre tippelnék. Inkább gyengék a hajgyökerek.
Ha hagyományos borotvát használok ritkul ha villanyborotvát akkor is.
Arra lennék kíváncsi hogy ti mit használtok illetve milyen sűrűn borotválkoztok? Nálatok hasonló probléma nem volt korában?
2018. ápr. 3. 07:20
1/2 Drazicc válasza:
Ha teljesen letolod 0ásra, akkor végül is mindegy, nem a borotva miatt hullik ki a hajad. A te esetedben tényleg a kopaszra brotválás a legjobb megoldás, gondolom hajbeültetés neked most még nem lehet mivel hátul sincs sűrű hajad. Viszont pár év múlva már fognak tudni klónozni hajat, és hát sok pénzért, de lehetséges lesz, h újra olyan legyen mint gyerekkorodban.
2/2 anonim válasza:
Én már évek óta rendszeresen leborotválom a hajamat, mert nagyon szeretek kopaszon lenni. Hagyományos borotvát használok. Kettő naponként szoktam leborotválni a hajamat, de nekem még nem volt ilyen problémám, mint neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!