Ha tusolás közben lehúzom a fitymát a makkról, és a makk alatti részt óvatosan letusolom langyos vízzel, az elegendő?
Figyelt kérdés
Csak vizelésre, és alkalmankénti (max. heti 2) önkielégítésre használom a szerszámot. Azt akarom kérdezni, a karbantartáshoz kell-e még egyéb módszereket bevetnem ilyen igénybevétel mellett. Értelmes válaszokat kérek. Előre is köszönöm!2018. márc. 31. 20:44
2/8 anonim válasza:
úgyvan! tusfürdő vagy szappan mehet rá
semmi egyéb extra care nem szükséges, csak ez legyen rendszeres és következetes
3/8 anonim válasza:
ha zuhany alatt samponosan, szappanosan megköpteted a kobrát, attól jobban nem is lehet tisztán tartani.
ez a tökéletes karbantartás.
4/8 anonim válasza:
Szappan csak akkor kell, ha fáj, csíp, begyulladt valamitől. Normál esetben nem kell szappan sem, de a makk alatti árkot a kéz hüvelykujjával körbe kell óvatosan törölni a váladék eltávolításához.
5/8 anonim válasza:
Az előző hozzászólóval ellentétben javaslom a szappan vagy a tusfürdő használatát a szerszámod minden részének "karbantartásához", mert ártani biztos nem fog neki, de legalább valóban megtisztítja.
6/8 anonim válasza:
A 4. válaszolóval értek egyet. Én is csak meleg vízzel megmosom a makk alatt az ujjammal. Semmi extra, csak alaposan le kell mosni róla a túrót.
7/8 anonim válasza:
Egyetértek. A szappan nem igazán kell.
8/8 szellkriszta válasza:
Szerintem is az utolsó lehet a helyesebb. Mert pl. amikor a pasimmal zuhanyoztam, s sima tusfürdővel kezdtem el mosni neki ott lent, egyből mondta, hogy áú, csípi a húgycsövét... És ezért soha sem szappanozza telibe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!