Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Hova mehetek nemibeteggondozór...

Hova mehetek nemibeteggondozóra Budapesten, ha nem ide vagyok bejelentve, hanem másik városban?

Figyelt kérdés

Kicsit mintha sárságsabb és cserepesebb lenne a makkom, vizeletnél is fáj egy kicsit. Azt vettem észre, hogy még van egy erősebb szaga is, ami nem jellemző. Múlt héten voltam lánnyal. Ezek alapján mi lehet szerintetek? Mindenképpen mennék megnézetni orvossal, vagy akár laborban is, de nem tudom hova mehetnék mert Szegedre vagyok bejelentve.

21/F

2018. márc. 9. 11:09
 1/2 anonim válasza:
11%
Barhova. Aki nem az allando lakcimen el az mehet barmelyik orvoshoz egy masik varosban.
2018. márc. 9. 11:18
 2/2 anonim ***** válasza:

Csak sürgősségi esetben veheted igénybe a budapesti rendelőket,illetve bármelyiket .Nem véletlen találták ki a számitó gépen való ellenőrzést.TAJ kártya után azonnal megmondjk hova tartozol területileg .

Ha nem így lenne a fél ország B.pestre járna orvoshoz .

2018. márc. 9. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!