Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 14/F Az egyik mellbimbóm...

14/F Az egyik mellbimbóm keményebb mint a másik?!

Figyelt kérdés

Pár hete észrevettem hogy az egyik mellbimbóm keményebb mint a másik és az elejében nem zavart viszont mostmár eléggé zavar. Olvastam róla de nem nagyon jött ki mit is akarnak azzal mondani.

Ez mindig van ,mindig kemény, nem éreztem változást, sőt nagyobb mint a másik, jobban kiugrik.

Terveztem orvoshoz menni és el is fogok valószinűleg, csak érdekel mi lehet ez?

Köszönöm előre a válaszokat

2017. okt. 10. 11:12
 1/6 anonim ***** válasza:
Szóval csomót nem tapintottál ki "alatta"?
2017. okt. 10. 11:28
 2/6 anonim ***** válasza:
Ez normális, nekem is volt ilyen 14 éves korom körül, először az egyik utána majd a másik mellbimbó duzzad meg, de magától elmúlik, ha jól emlékszem 1-2 hét. Az a helyzet, hogy kamasz korban vagy és ilyenkor indulnak be bizonyos hormonok termelése és ez kicsit megváltoztatja a tested gyermekiből lassan a felnőtt test irányába.
2017. okt. 10. 11:29
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Az ilyesmit amúgy hogy veszitek észre? A melleteket fogdossátok vagy mi a bánat?
2017. okt. 10. 12:02
 4/6 anonim ***** válasza:
#3 Azt írja,hogy nagyobb az egyik mint a másik,tehát látványos a különbség.Meg,azért mosdásnál,gondolom te is meg-megfogod a testrészeidet,mondjuk szappanozásnál.
2017. okt. 10. 12:31
 5/6 anonim ***** válasza:
Ebben az életkorban természetes, de azért nem árt egy vizsgálat. Ha viszont később se múlik el, akkor lehet plasztikázni kell
2017. okt. 10. 13:09
 6/6 anonim válasza:

Nekem is ez van :(

14/F

2019. márc. 20. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!