Fáj egy kicsit a mellbimbóm, és alatta van egy kis csomó szerűség, de olyan a másik alatt is van? Ugye nem valami baj? 13/f
nyugi. kérdezd meg a szüleid!
nem kell egyből rosszra gondolni :)
szurkolok hogy ne legyen gond
Hali!
Ne izgulj! Ez nekem is volt, de csak a jobb oldalon.
Mivel most serdülsz, és eddig tök lapos volt a mellkasod, az a herék által termelt tesztoszteron nevű androgén-hormon (ami felelős a serdülőkori változásokért) kialakított ott egy-egy csomót, ami később majd elmúlik. Ez a csomó vezérli ott a mellkasod JÓINDULATÚ kiugrását, amit GENUINE GYNECOMASTIÁ-nak neveznek. Ez annyit takar, hogy most néhány hónapig (esetleg 1 évig) ott lesz, amíg a mellkasod nem fog feltöltődni, hogy aztán férfiasabb formájúvá válhasson a mellkasod a csajok legnagyobb örömére. :-) __(Ne aggódj, tejelni belőle nem fogsz, de csaj sem leszel, nem ugrik ki annyira. X-D)__ Ezzel együtt velejárhat, hogy a vállaid kiszélesednek.
Ha minden igaz, ezzel együtt a testmagasságod már megváltozhatott, vagy folyamatban van a tested hosszanti megnyúlása.
Itt hívnám fel a figyelmedet arra, hogy (bár még nem vagy 15, de...) érdemes utánanézned és megtanulnod a mellkasod, és melleid önvizsgálatát, amit 1-2 hetente a heréiddel és a hímvessződdel együtt fürdés után RENDSZERESEN végezz el a saját érdekedben! (Nem akarok senkit sem megijeszteni, de statisztikailag egyre magasabb a férfi mellrákosok száma Hazánkban is, ezért fontos lenne, ha mindenki időben elsajátítsa és alkalmazza az önvizsgálati módszereket!)
Szóval semmi bajod, ne aggódj! :-)
Üdv: EE
Nekem is ugyanez volt, és ezek szerint mindenkinek.:D
Csak a parasztok gyúrnak, de az nem befolyásolja.:D
Hali!
Nem befolyásolja. De a gyúrással én még várnék a helyedben, míg a fejlődés egy része lezajlik.
Üdv: EE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!