Sárgát élveztem, ez baj?
Senkinek sem tökéletesen fehér. Papírzsepin vagy mosdókagylóban kifejezetten sárgának tűnik, míg más felületen, más megvilágításnál meg hófehérnek.
Feltételezem, hogy esetedben is csak arról van szó, hogy most először szembesültél ezzel és ettől megijedtél.
Hacsak nem hangsúlyosan sárga, sötét vagy citrom :D , de az nagyon durva lenne, nem hiszem, hogy erről lenne szó.
Esetleg az többet számítot volna ha leírod, hogy milyen felületen.
Mert mint írtam a hófehér felületen igazából mindenkinek sárga, hacsak nem valami tök más felületen látszik sárgának én nem foglalkoznék vele.
Főleg ha semmi egyébb tüneted.
Nem tudom mi befolyásolhatja a színét, de ha más tünet nincs szerintem nincs itt gond, lehet akár egyszeri alkalom is.
"Az ondó színe igencsak közelít a sárgához. Amennyiben sötétebb sárga akkor vagy a prosztata váladék sűrűsödött be a kelleténél nagyobb mértékben vagy az ondóhólyagban pihent sokáig a sperma."
Szal régen verted ki,mondjuk ez érthető,mert 1 hónap az nem kevés idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!