Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Pajzsmirigy működési-zavar...

Pajzsmirigy működési-zavar csökkentheti a fizikai teljesítőképességet?

Figyelt kérdés

Nagyon könnyen leizzadok és melegem van még ilyenkor télen -10fokban is, hiába csak egy szál póló és egy kabát van rajtam.

Azt valószinüsítették, hogy ez a pajzsmirigyem rendellenes működése miatt van.

Problémám az is, hogy az átlag embernél is rosszabb a fizikai teljesítőképességem. Pedig egész életemben eddig mindig sportoltam valamit, plusz voltak időszakok, hogy külön futottam is természetben, valamint konditeremben is.

A pajzsmirigyemnek esetleg erre is lehet nagyobb befolyása? Ha szednék erre a problémára felírt gyógyszert, akkor javulhatna ez a dolog, vagy nincs köze a pajzsmirigynek a fizikai teljesítőképességemhez?

2018. febr. 24. 02:25
 1/1 anonim ***** válasza:

Csökkenti az is valamelyest, de férfiaknál elsősorban az alacsony tesztoszteron szint az, ami miatt általános gyengeség kialakul. Ebből fakad az összes hormonális elváltozás is, cukor, pajzsmirigy, stb.

Az elhízás nagyon befolyásolja a teszto szintet, meg a káros élelmiszerek, cigaretta, kávé, stb.

2018. febr. 24. 03:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!