Prosztata gondok 17 evesen?
Figyelt kérdés
Sziasztok, 17 eves fiu vagyok es honapok ota gyakran jarok pisilni, nehezebben indul neha szakadozik is, lefekves elott meggyakrabban kell. Nem csip, nem veres, nem faj. Lehet 35-40 ev elott is gond prosztataval? Urulogushoz nem nagyon mennek csak ha muszaj
Szerintetek mitol van ez?
2018. febr. 20. 23:51
1/3 anonim válasza:
Lehetnek gondok fiatalabb korban is. Lehet, hogy felfàztàl és a kezelés hiànya miatt van ez a problémàd. Hàt vannak prosztata problémàkra valò teàk. Pròbacseresznye :3 de én inkàbb elmennék dokihoz. Kellemetlen, de szerintem nincs az egészségnél fontosabb! Elég lesz 50-60 évesen ilyen dolgok miatt sznevedni. Amúgy első sorban vizelet mintàt vesznek, nem biztos, hogy "úgy" megvizsgàlnak Minden jòt
3/3 A kérdező kommentje:
Koszi akkor eloszor probalok teat aztan jovoheten kerek idopontot ha nem javul.
Az a lenyeg, hogy el lehessen olvasni :D joejt
2018. febr. 21. 00:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!