Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 12 évesen nem késő?

12 évesen nem késő?

Figyelt kérdés
Szerintetek? Normális az, hogy 12 évesen még nem serdülök? Úgyértem, hogy alig van pattanás az arcomon, és még spermám sincs. (2005 november 26) Kérlek segítsetek

2018. febr. 18. 18:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Normális,az egyik here szinte mindig kicsit nagyobb mint a másik,és általában az egyik here lejeb van,nem teljesen szimmetrikus.
2018. ápr. 7. 19:59
 12/12 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem késő, és örülj neki, hogy nincsenek pattanásaid. Hiányzik? (Nekem sose volt, mégis átestem a serdülésen, de nem vágytam rá, hogy pattanásosan kamaszodjak.)

Ha már szőrösödsz, rövidesen megváltozik a többi is: előbb-utóbb lesz spermád. A masztit azért nem kell túlzásba vinni, attól nem leszel túl hamarabb a serdülés folyamatán!

2018. ápr. 7. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!