Ez lehetséges? Átvittem egy csajról egy másikra vmi betegséget úgy h nekem semmi bajom? Ilyenkor mi van?
Szal van egy barátnőm + van egy csaj akivel néha le szoktunk feküdni (nem kell a papolás, nem arról szól a kérdés). És nemrég mondta az a csaj h elkapott vmi betegséget vmi gombát de nem biztos h jól emléxem és h szte nekem is el kéne mennem orvoshoz. De nekem nem volt semmi bajom szal nem érdekelt. És most kiderült h a csajomnak is ugyanaz a baja. Én átvihettem? De nekem semmi bajom sincs még mindig! Ha nekem semmi bajom akk ugye nem kell elmennem orvoshoz? Vagy ilyenkor mi van? Én nem akarok elmenni!
A másik h ez valami nemi betegség vagy mi ez? És akk ez azt jelenti h a másik csaj lefeküdt vki mással? Mert ő azt mondta h szte vmi strandon szedte össze, de ez lehetséges?
F
Talán hüvelygomba.
Igen.ezt hordozhatja,sőt,hordozza is férfi,abban az esetben,ha nem tisztálkodik alaposan.
Valószínű,hogy neked semmi bajod,de nem árt egy orvosi szemle....
Rengeteg olyan baktérium és gomba van, mely főleg nőkben okoz hüvelyi gyulladást/folyást, de a férfiakban tünetmentesek. Ezért mondja az orvos, hogy kezelni kell a partnert is (akkor is, ha tünetmentes, mert fertőző, és így létrejön a ping-pong effektus, hogy mindig visszafertőzi a lányt).
Ha nem kezelteted magad, akkor mindkettő lányt visszafertőzöd.
Amúgy neked még külön "necces", hogyha a barátnőd elkezd gondolkodni, hogy hogyan kaphatott nemi betegséget, ha elvileg csak veled van kapcsolata és neked is csak vele...
de egy gyökér vagy!
miért nem használsz kotont a du*áshoz????
a barátnőd helyébe letépnéd a fa*odat és a szádba adnám
Köszi!
Ja kicsit gyanakodott is de aztán azt mondta biztos a suli Wcben szedte össze vagy vhol
Irány az urológia, nem kell a teljes valóságot minden részletében kiteregetned, elég, ha annyit mondasz, hogy a barátnődnek gombás fertőzése van és szeretnéd, ha téged is kezelnének, bár tüneted nincs. Kapsz valami kencét, amivel kenegeted/ecseteled magad néhány napig és kész.
Mindenesetre lelkiismereted nem sok lehet, ha két lányt döngetsz :(. Megérdemelnéd, hogy valami jó kis hólyagos-gennyes betegséget szedjél valamelyiktől össze, hogy leszáradjon a rudid!
Amúgy sztem ez nagyon átlátszó.mármint a csajok.
Én a helyeben elmennék orvoshoz,rendberakatnám a dolgokat (ha nincs tünet,akkor is) és elgondolkodnék azon,h bepartizzam-e bármelyiket a továbbiakban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!