Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ez lehetséges? Átvittem egy...

Ez lehetséges? Átvittem egy csajról egy másikra vmi betegséget úgy h nekem semmi bajom? Ilyenkor mi van?

Figyelt kérdés

Szal van egy barátnőm + van egy csaj akivel néha le szoktunk feküdni (nem kell a papolás, nem arról szól a kérdés). És nemrég mondta az a csaj h elkapott vmi betegséget vmi gombát de nem biztos h jól emléxem és h szte nekem is el kéne mennem orvoshoz. De nekem nem volt semmi bajom szal nem érdekelt. És most kiderült h a csajomnak is ugyanaz a baja. Én átvihettem? De nekem semmi bajom sincs még mindig! Ha nekem semmi bajom akk ugye nem kell elmennem orvoshoz? Vagy ilyenkor mi van? Én nem akarok elmenni!

A másik h ez valami nemi betegség vagy mi ez? És akk ez azt jelenti h a másik csaj lefeküdt vki mással? Mert ő azt mondta h szte vmi strandon szedte össze, de ez lehetséges?

F

2010. jún. 7. 17:51
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Talán hüvelygomba.

Igen.ezt hordozhatja,sőt,hordozza is férfi,abban az esetben,ha nem tisztálkodik alaposan.

Valószínű,hogy neked semmi bajod,de nem árt egy orvosi szemle....

2010. jún. 7. 17:57
 2/15 anonim ***** válasza:

Rengeteg olyan baktérium és gomba van, mely főleg nőkben okoz hüvelyi gyulladást/folyást, de a férfiakban tünetmentesek. Ezért mondja az orvos, hogy kezelni kell a partnert is (akkor is, ha tünetmentes, mert fertőző, és így létrejön a ping-pong effektus, hogy mindig visszafertőzi a lányt).

Ha nem kezelteted magad, akkor mindkettő lányt visszafertőzöd.

Amúgy neked még külön "necces", hogyha a barátnőd elkezd gondolkodni, hogy hogyan kaphatott nemi betegséget, ha elvileg csak veled van kapcsolata és neked is csak vele...

2010. jún. 7. 17:58
 3/15 A kérdező kommentje:
Én tisztálkodok alaposan :O
2010. jún. 7. 17:58
 4/15 anonim ***** válasza:

de egy gyökér vagy!

miért nem használsz kotont a du*áshoz????

a barátnőd helyébe letépnéd a fa*odat és a szádba adnám

2010. jún. 7. 18:00
 5/15 anonim ***** válasza:
Sajnos a gombás fertőzést könnyen átadhattad. Te is megkaptad, csak te tünetmentes vagy. Nem ártana téged is kezelni, vagy legalább egy darabig próbálj meg senkit ne megfertőzni.
 6/15 A kérdező kommentje:

Köszi!

Ja kicsit gyanakodott is de aztán azt mondta biztos a suli Wcben szedte össze vagy vhol

7/15 anonim ***** válasza:
A kis naiv.Én a másik csajnak se venném be a strandos dumát.
2010. jún. 7. 18:32
 8/15 A kérdező kommentje:
én is attól félek h lefeküdt vkivel :/
2010. jún. 7. 18:35
 9/15 anonim ***** válasza:

Irány az urológia, nem kell a teljes valóságot minden részletében kiteregetned, elég, ha annyit mondasz, hogy a barátnődnek gombás fertőzése van és szeretnéd, ha téged is kezelnének, bár tüneted nincs. Kapsz valami kencét, amivel kenegeted/ecseteled magad néhány napig és kész.

Mindenesetre lelkiismereted nem sok lehet, ha két lányt döngetsz :(. Megérdemelnéd, hogy valami jó kis hólyagos-gennyes betegséget szedjél valamelyiktől össze, hogy leszáradjon a rudid!

2010. jún. 7. 19:04
 10/15 anonim ***** válasza:

Amúgy sztem ez nagyon átlátszó.mármint a csajok.

Én a helyeben elmennék orvoshoz,rendberakatnám a dolgokat (ha nincs tünet,akkor is) és elgondolkodnék azon,h bepartizzam-e bármelyiket a továbbiakban.

2010. jún. 7. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!