16 évesen fitymaszűkületem van. Mit tudok tenni?
Tudtommal nem kell beutaló és nem kell mindig műtét sem,a szűkület mértékétől függ,van hogy csak egy erős rántással hátra húzza a doki és kész is,aztán kenőcsőt kell használni,de van ahol elég csak a kenőcs és ha nagyon nagy a gond akkor körülmetélés,ja van hogy két oldalt csinálnak a bőrnél bemetszést és lazzítanak a fitymán.
Fürdéskor óvatosan húzogasd mert attól is szokott lazzulni,de minnél előbb menj el orvoshoz vele.És ha egyből metélésre akarnak rá venni,nézzetek utána más orvosnak és más eljárási módóknak,mert sok dokinak ez a legegyszerűbb és leggyorasabb módszer,de sok csajnak nem jön be és ha a makkot fedő bőrt eltávolítják már nincs vissza út,valakinek csúnya lett,folyton kiszáradt,kirepedezett,elszíneződőtt a makkja,és kenegethiti állandóan.Szóval nézzetek utána.
De sokszor elég egy erős rántás,vagy apró bemetszés is.
Mennyire szűk,mennyire nem csúszik hátra?
Az óvatos húzogatos módszer beszokott válni sok fiatal pasinál,probálkozz addig is azzal,aztán irány dokihoz minnél hamarabb.
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__8..
Na hasonló gondja van a beíró fiúnak és itt találsz egy videót is és ott is mondja a doki hogy húzogatni kell,meg a fiúnál is bevált az óvatos húzogatás,szóval probáld ki,pár hét és javulnia kell.
"Kismértékű fitymaszűkület esetén gyakran elég csak a fityma szélének a bemetszése néhány helyen - bár ez esztétikailag megkérdőjelezhető végeredménnyel járhat."
Hát, engem körülmetéltek és olyan undorítóan néz ki, hogy nem is értem, ez milyen óriási otromba nagy baromság... miért lenne esztétikailag megkérdőjelezhetőbb egy kis bemetszés, mint a szétcsonkított, foltos makk és a hegek?
Gondolkodni is kellene, mielőtt valaki ilyen ostobaságokat ideír... már bocs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!