Nem volt még éjszakai magömlésem, mit tegyek?
14 éves vagyok és még nem volt éjszakai magömlésem hetente kb 2-3x végzek önkielégítést.
Mit tegyek ha meg szeretném tapasztalni hogy milyen?
Vagy nem éri meg?
Tisztelt professzor úr...kevered a szezont a fazonnal.
Magömlése akkor is lesz, csak nem éjszaka, hanem amikor racsnizik :D
Figyu!
Ha maszturbálsz akkor van spermád?
Ha akkor sincs akkor nemileg éretlen vagy és még jó hogy nincs éjszaka se magömlésed(nagyon fejletleneknél legkésőbb 16 éves korban kell hogy legyen már sperma,de 13 éves korban már simán szokott lenni)
Nem is mindenkinek van éjszakai magömlése,nem is valami jó dolog,mert annyiról szól reggel felébredsz és csupa trutymó a gatyád és próbálod a nyomokat eltüntetni ne hogy otthon észre vegyék hogy spermás a gatyád.Meg próbálod magad is reggel rendbe hozni..
Az a fontos hogy maszturbálásnál,meg sexnél legyen cucc.
Nekem 2-3x annyi cucc jön ilyenkor, mint hagyományos cibbantáskor.
Az egész rohadt boxerem tiszta apafolyás
(Nem az utolsó vagyok)
Vicces nekem pár éve volt az utolsó, és csutak ondó lett az alvós gatyám.
Reggel hatkor bedobtam a szekrénybe és vettem ki újat, aztán visszaaludtam.
Anyám hétvégén mosott és vitte ki, a megkövesedett, összeszikkadt ondós alsógatyámat :D el is felejtettem pedig.
Tejóég... persze hogy betalált: Kisfiam, mi történt a bugyiddal? Belefújtad az orrod? Leetted müzlivel?
én meztelenül alszom és a lepedőm ázik el
Az első alkalommal azt hittem bepisiltem de nekem jó érzés volt
Ha 1-2 hétig nem rántok rá még most is előfordul
Addig örülj. Nálam egyszer egy éjszaka 2 heti adag kijött. (Bár ez biológailag lehetetlen, az ondó 3-4 naponta "elbomlik" majd újrytermelődik, persze a férfi szervezetémek mindig van egy kis tartaléka, hiszen tudjátok, bármikor megeshet 😉) de akor is. Tocsogott az ondótól a gatya, a lepedő, a lábamra száradt. Nagyon kellemetlen.
22/f
Ne maszturbálj egy ideig,így talán lesz.
Valóban kellemetlen amiatt,hogy minden ragadni fog utána,de nagyon jó érzés,én mindig felébredek,mikor éjjel elélvezek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!