Még nem volt éjszakai magömlésem. Azért mert verem? 14/f
Figyelt kérdés
2017. júl. 14. 14:02
1/7 anonim válasza:
Valójában nincs összefüggés a kettő között, de az igaz, ha sokáig nem vered ki, nagyobb esély van rá, hogy éjszaka "magától távozik" az anyag... :)
2/7 anonim válasza:
Mit versz? Az ajtót? :D
Viccet félretéve, az éjszakai magömlés az általában egy "tünet", hogy elkezdődött a nemi érés ennyi...
3/7 anonim válasza:
Milyen rendszerességgel "vered"? Ha heti 4-5 vagy több alkalommal nagy valószínűséggel nem fogod átélni. Ha szeretnéd megélni készülj fel legalább 2 hét önmegtartózkodásra.
4/7 anonim válasza:
Azért. Nekem is akkor volt amikor 2 hétig nem vertem ki mert táborba voltam. Még jó hogy nem fröccsent a mellettem alvó lány seggére.
5/7 anonim válasza:
Nem mindenkinek van éjszakai magömlése és ezzel nincs semmi gond.Sokaknak csak maszturbáláskor vagy sexnél távozik a spermájuk.Amúgy nem gàz ha nincs éjszakai magölésed mert legalább reggel nem kell a nyomokat eltűntetned,hogy otthon ne vegyék észre,nem lesz csupa ragacs a boxerod
7/7 anonim válasza:
Szerintem hamarosan lesz, valószínűleg maszti közben.
16F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!