Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mit lehet tenni, hogy erősebb...

Mit lehet tenni, hogy erősebb és dúsabb legyen a hajam?

Figyelt kérdés

24 éves férfi vagyok. Rövid hajam van(4-5cm), de rövid idő alatt begöndörödik és kissé zsírosodik is. Fructis termékeket használok, és rendesen eszek gyümölcsöket, zöldségeket is. Hosszúkás fejem van és nagy elálló fülem. Milyen hajat tudnátok ajánlani ehhez a fejformához?

Köszönöm szépen a válaszokat!

2010. jún. 3. 21:11
 1/2 anonim válasza:

Szia!

Hogyha begöndörödik,akkor sztem legjobb egy tök rövid, max 1 cm-es haj. A csajoknak is ez tetszik a legjobban, mert sokkal férfiasabb. És gondod sem lesz vele. Apukámnak évek óta 3mm-es haja van, sokkal erősebb, sűrűbb lett,és 1 őszhajszála sincs,pedig már 52 éves lesz.

A hosszúkás arcos sztem jó is lenne, az elálló füllel meg férfiaknál sztem semmi gond :) egyáltalán nem csúnya és nem ciki, nem kell eltakarni :)

20/L

2010. jún. 11. 01:34
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget és a bíztatást. Azóta le is vágattam jó rövidre. Kicsit katonai fzirura lett, na de sebaj. nyárra megteszi... :D
2010. jún. 17. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!