Viszketo peniszkornyek, herezacsko, anusz. Mi lehet?
Figyelt kérdés
Par napja kezdodott es nem lett jobb a helyzet. Viszket es nem mulik el, semmi valtozas szexualis teren, nem csaltam a baratnomet, nem probaltunk ki semmi ujat. Probaltam viszketes elleni kremet de nem hasznal es igy par nap utan, semmi alvassal kezdem felhuzni magam. Nem vagyok bejelentve orvoshoz es kulfoldon elek szoval ha valaki latott vagy tapasztalt ilyet az sokat segitene. Linkelek kepet de felhivom a figyelmedet hogy 18+!2018. jan. 1. 10:03
3/6 anonim válasza:
De az is lehet hogy cérnagiliszta, vagy rühatka szoval sokféle fertőzés lehet. Sajnos kell ehez orvos mert mindegyikre vényköteles a gyógyszer.
4/6 A kérdező kommentje:
Ezek akarmelyike visszatero? Volt mar ra pelda hogy borotvalkozas utan erzekeny volt a bor es bepirosodott, viszketett. Viszont nem borotvalkoztam egy ideje, nem gondolnam hogy hetekkel kesobb jonne ki. Esely van ra?
2018. jan. 1. 10:30
6/6 anonim válasza:
Nem látszanak a képek. Törölted/törölték őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!