Nagyon viszket az ágyék tájékom, mi a teendő?
Kipirosodott a fenekem, a végbél körül, és egy kicsit a herezacskó oldalán. Random időközönként elkezd viszketni is. Ezt próbáltam, eléggé égetett, de azóta nem viszket, viszont még mindig elég piros:
"A gyömbér 23 gombaölő vegyületet tartalmaz. Reszeljünk le 30 g gyömbérgyökeret, adjuk egy csészényi forrásban lévő vízhez, majd hagyjuk ázni 20 percig. Miután kihűlt, vattával vigyük fel az érintett testfelületre."
Nem voltam nővel egy ideje, nem jártam publikus wc-n, fogalmam sincs honnan és mit kaptam el, de már éjszaka is megébredek a viszketésre.
Vettem canesten krémet, de elég meglepő hogy nincs semmi mentolos v bármilyen érezhető hatása. Biztos segíteni fog ez a viszketésen?
A fent említett gyömbérlé, akkor is égetné a bőrömet (ágyék tájékon) ha egészséges lenne?
Csak mert annak legalább éreztem valami hatását, ez a krém ellenben elég drága volt, és félek hogy pár óra alatt felszívódik, és onnantól visszatér a viszketés éjjel.
Ekcéma volt, kaptam rá valami rettentő ragacsos kenőcsöt, de már elég későn, lehet a canesten v magától, de mire elkezdtem kenni már nem viszketett éjszakánként.
Viszont azóta is előfordul 1-2 alkalommal esténként hogy úgy érzem mintha valami picit viszketne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!