Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mi lehet pontosan a probléma?...

Mi lehet pontosan a probléma? Félek, hogy elváltoztatják! Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 16 éves fiú vagyok és most nagyon megijedtem és nem tudom pontosan mi a bajom...Annyi helyen olvastam utána már, és mindenhol azt olvasom, hogy mit csinálnak vele...:( És nagyon nem szeretném.

A problémám az az, hogy nem tudom, hogy fitymafékem rövid, vagy szűkületem van, vagy spanyol gallérom van...

Az a probléma, hogy alap állapotban, fürdésnél és bárhogy hátra tudom húzni a fitymám...

Ha pedig önkielégítést végzek, akkor meg jelentkezik a probléma, hogy egyrészt mivel most kezdtem el, ezért sokáig tart, másrészt pedig, elsőre sem megy, az, hogy könnyedén teljesen hátra húzódjon a fitymám...mivel azt tapasztalom, hogy a fitymám elől kicsit sok, és kicsit "csücsörít"..aztán egy 5 perce húzogatom, utána már valamivel könnyebben érzem azt, hogy csúszna, mivel már tiszta örömkönnyes. Gondolom az elején azért sem megy kellemetlenség nélkül, mivel teljesen száraz...tehát az a baj, hogy teljesen nem merem lehúzni, mert úgy érzem hogy a fékem rövid lenne, mert érzem, hogy kicsit feszül...de egyben a fitymám meg nagyon szorítja a makkom és nem merem nagyon feszegetni...kb a makkom háromnegyedéig tudom lehúzni, utána viszont megálltunk...itt jön képbe, hogy nem értem, mert a fék itt nem húzza vissza, tehát nem rövid -> gondolom megnyúlt ez időre. Aztán, attól félek, ha teljesen hátra húznám, hogy az árokba beragad és nem tudnám visszahúzni..mert alap állapotban is előfordult már, hogy beszorult és akkor ki kellet rángatnom.

De nagyon megijedtem már, mert nem szeretném, hogy az orvosok elváltoztassák a hímvesszőm...én szeretem így csak valami kézenfekvő megoldás kéne, ami ezt megoldja...Lehet az is, hogy a heti egy önkielégítés kevés.. nem tudom...igénylem, de köteleztem magam, mert büntetésbe tettem magam, mert elrontottam valamit az életben..:(

Köszönöm, hogy elolvastad, és ha válaszolsz is rá, vagy elmondod véleményed, tanácsod, azt külön megköszönöm!

(Egy félénk fiú)

2017. nov. 29. 17:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
53%

A körülmetélés ellen sokkal több érv szól, mint mellette. Amiket pedig mellette szóló érvként szoktak felhozni, azok valójában kamu érvek.

Itt van pl. az, hogy akit nem metélnek körbe, annál nagyobb az esély a péniszrákra. Nos, a mell megléte és az emlőrák kialakulása közötti kapcsolat klasszisokkal nagyobb, mégsem műtik le minden lány csecsemő mellét.

Az ilyenekbe, hogy "nem okoz később gondot", ne is menjünk bele ugye. Mert a pénisz bőrfelülete 30-50%-ának eltávolítása nyilván nem fog semmit okozni. Főleg, hogy rengeteg idegvégződés elvesztésével jár. Meg hogy utána mindenhez síkosító fog kelleni, mert nem lesz plusz bőr, amit mozgatva stimulálni lehetne. Stb. stb. stb.

2017. nov. 30. 02:21
 12/13 anonim ***** válasza:
29%
A statisztikai adatok csak 5-10%-kal csökkent arányról beszélnek metéltek esetén a nemibetegségek;gombák,gyulladások elkapása esetében.Ez olyan kicsi szám,hogy nem ad valódi indokot a csonkítgatásra.
2017. dec. 2. 18:57
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
12-es cikk? Mondjuk egy normálisan meghivatkozott metaanalízis PubMedről!
2017. dec. 2. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!