Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mitől van ez a vizelési probléma?

Mitől van ez a vizelési probléma?

Figyelt kérdés
Az van hogy nagyon gyorsan átmennek rajtam a folyadékok és ha keveset is iszok mégis minden szünetben pisilnem kell mennem. Olyan is van hogy vizelési ingerem van de ha oda kerülök nem jön csak egy kevés. És ha pisiltem akkor úgy 10 percig jó utána megint pisilnem kell szerintetek? 15 éves iskolás
2017. szept. 6. 15:28
 1/2 Hajnal7676 válasza:

Szia!

Lehet hogy van valami felfázás a dologba,próbáld ki,hogy beülsz egy jó forró kád vízbe amibe teszel medveszőlőlevelet illetve abból csinálj teát is. Lehet hugyúti fertőzés is az is ilyen tüneteket okoz. Lehet hogy gyors az anyagcseréd is,de hétvégén mikor nem gáz,akkor próbáld ki hogy veszel 2 üveg másfél literes mentes ásványvizet és megiszod egy órán belül,hogy átmosson kicsit.

2017. szept. 8. 05:32
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Lehet, hogy egyszerűen csak izgulsz és az így jön ki a szervezeteden. Legalábbis mikor csak az inger van meg és kevés jön. Ilyen nálam is volt és még néha most is van.

Másrészt inni kell eleget. Kell a legalább napi 2 liter, de elosztva és nem egyszerre. Akkor nem lesz gond az ingerekkel ;)

A másik dolog, hogy tényleg van valami. Ez anno nálam is teljesen normális volt. Minden szünetben slozi. Később melóhelyen is gyakran. Mostanában meg akár óránként is, percre pontosan, főleg, hogy van időm az ivásra is. Ha sok a tennivaló, akkor eszembe sem jut. De az iskolapadban nem sok a tennivaló.

Azt sosem felejtem el, hogy volt olyan, mikor egy fél literes Nestea után fél óránként jártam ki 2 órán keresztül. És sosem csak az inger volt meg.

Ezt orvosolni tudtam kb. 3 hónap Tahiti Noni Juice (ez nem reklám, tapasztalat) ivásával. És a Nestea után csak 2 órával kellett kimennem egyszer.

Ha nagyon zavar, akkor szerintem mindenképp keress fel egy dokit. Először említheted a házidokidnak. Ha nem akar semmit sem tenni, akkor beszélj szüleiddel, hogy szeretnél beszélni az ő dokijukkal. Hátha lelkiismeretesebb.

2017. szept. 8. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!