Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Vizelesi problema?

Vizelesi problema?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Amikor pisilek, ugye egy ideig nyomom olyankor ugyerzem hogy kiurultem, abbahagynam es erzem hogy meg jon egy kicsi. Szerintetek ez mi lehet? Vagy ez normalis? Hogy nem egyszerre jon ki az osszes?

Remelem ertheto voltam

2016. aug. 28. 06:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha férfi vagy, prosztata-probléma lehet, ha gyakran van ilyen.
2016. aug. 28. 07:26
 2/4 A kérdező kommentje:

Kb miota az eszemet tudom... De voltam dokinal aki megvizsgalt es nem mondott semmi ilyesmit. Mondjuk a seggembe nem nyult be de ilyen rontgen fele cuccot csinalt meg minden

16/f vagyok amugy

2016. aug. 28. 09:35
 3/4 anonim ***** válasza:

A doki ultra hanggal is megvizsgált,jól látott ott mindent .

Kicsit lassabban szünik meg a vizelési ingered,ezen szelep meg a prosztatában van .Ez inkább az idegrendszerhez köthető,mint szervi bajhoz.Te tudod hogy ez nálad már rég óta így működik,nem kell ebbe beavatkozni,mert még rosszabb is lehet később

2016. aug. 28. 10:28
 4/4 anonim ***** válasza:

"Ha férfi vagy"

Valszeg. az hisz férfiak egészsége topik.

2016. aug. 28. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!